ANΤΩΝΗΣ ΚΤΩΡΙΔΗΣ: Βρήκε τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του φορτηγού με τον συνεπιβάτη του-Η ανακοίνωση του Σύνδεσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ

Οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ Λεμεσού ήταν ο άτυχος 62χρονος, Αντώνης Κτωρίδης, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του φορτηγού που οδηγούσε με συνεπιβάτη γερμανό πολίτη.

Ο άτυχος 62χρονος προς στο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού, στο δρόμο προς το μεροκάματο στο ύψος της Κοφίνου βρήκε φρικτό θανάτο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε. Νεκρός είναι επίσης Γερμανός πολίτης, ο οποίος ήταν συνοδηγός του άτυχου Αντώνη Κτωρίδη, στο μοιραίο ημιφορτηγό. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στη Λεμεσό σε συγγενείς, φίλους αλλά και στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ όπου ήταν οπαδός.

«Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αντωνη Κτωριδη ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τoν σκεπάσει»

Να επισημανθεί ότι οι δυο επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ, ώστε να απεγκλωβιστούν. Οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Με έξοδα του κράτους η μεταφορά των σορών των δύο παιδιών στη Βουλγαρία – Επιστρέφουν για ταφή

Με έξοδα του κράτους θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των...

Topics

ΣΙΑ: Φωτιά από φούρνο για ψήσιμο φαγητού – Παραδέχθηκε το αδίκημα ο υπαίτιος-(Βίντεο)

Από άναμμα φούρνου σε οικία για ψήσιμο φαγητού προκλήθηκε...

LIDL BETTER LIVING DAYS: Ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο

Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl...

Related Articles

Popular Categories