ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δημιουργικές στιγμές με την 7χρονη βαφτιστικιά της –Ποιος κέρδισε στα επιτραπέζια;

Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, πέρασε το απόγευμά της με την 7χρονη πλέον βαφτιστικιά της, Ιουλιάνα. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στη μικρή και όποτε βρίσκει χρόνο, απολαμβάνει να περνάει μαζί της στιγμές γεμάτες παιδικότητα και τρυφερότητα.

Από ό,τι φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πατέρας της μικρής, Δημήτρης, η Αννίτα διασκέδασε παίζοντας με την Ιουλιάνα και την αδελφή της, «ανταγωνιζόμενη» τις μικρές στα επιτραπέζια παιχνίδια και χαρίζοντας χαμόγελα σε όλες.

Η Αννίτα Δημητρίου είχε γίνει νονά της Ιουλιάνας το 2018, σε βάφτιση που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στη Λεμεσό, και από τότε δεν της χαλά χατίρι. Η Ιουλιάνα είναι η κόρη του δημοσιογράφου Δημήτρη Δημήτριου και της συζύγου του, Ανδριάνας Χαραλάμπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

Topics

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

KΥΚΛΑΜΙΝΟΝ Beer Festival – The Experience

23, 24 & 25 Οκτωβρίου | Τρεις ημέρες γεμάτες...

ΝΕΟΓΝΟ: Με λεγεωνέλλωση σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο

Ανησυχία προκαλεί ο εντοπισμός περιστατικού λεγεωνέλλωσης σε νεογνό σε...

Related Articles

Popular Categories