ANNA BIΣΣΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΗ, ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 2020 (βίντεο)

Από τη δεκαετία του ’90 σχολιάζονταν μια κόντρα μεταξύ της Άννας Βίσσης και της Δέσποινας Βανδή. Μια κόντρα η οποία λύθηκε μετά από τόσα χρόνια μουσικής καριέρας και των δύο ερμηνευτριών. Οι δύο τους βρέθηκαν επί σκηνής στον τελικό του J2US, στο OPEN και τα έδωσαν όλα επί σκηνής.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στο τελικό του παιχνιδιού ενώ η κάθε μια πρόσφερε τους τηλεθεατές ένα ανεπανάληπτο σόου. Οι δύο τους ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά σε μια συνεργασία από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του σόου, Νίκο Κοκλώνη.

Ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως το «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση» καθηλώσαν τους θαυμαστές τους.

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και την Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για  την στιγμή που έφερε σε επαφή τις δύο τραγουδίστριες. «Έχω συνεργαστεί με πολύ κόσμο και δεν το περίμενα αυτό το πράγμα» τόνισε συγκινημένη η Άννα Βίσση στην Δέσποινα Βανδή.

ΒΙΣΣΙΚΟΙ Vs ΒΑΝΔΙΚΟΙ

Ήταν 15 Ιανουαρίου του 1999 και το εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τη Δέσποινα Βανδή και τίτλο την εκρηκτική δήλωση: «Η Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμη 30 χρόνων». Αυτή ήταν η απαρχή μιας φημολογούμενης κόντρας – για πολλούς «κατασκευασμένης» από τα media – που ακολούθησε τις καριέρες των δύο τραγουδιστριών για πολλά χρόνια, διχάζοντας τα φαν κλαμπ τους μέχρι και σήμερα. «Κραυγή» Vs «Υποφέρω», «βισσικοί» Vs «βανδικοί».

Τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Δέσποινα Βανδή, σπανίως ασχολήθηκαν με την «κόντρα» τους, υπήρξαν όμως μικρές αναφορές σε συνεντεύξεις τους, που σκιαγραφούν τα συναισθήματά τους μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 19χρονο μετά από επίθεση σε 41χρονο στη Λήδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα...

ENAVSMA: Παρουσιάζει τα συλλεκτικά χειροποίητα κεριά του-Φως, τέχνη και κοινωνική προσφορά σε μία δημιουργία

Το ENAVSMA Foundation παρουσιάζει μια ξεχωριστή συλλεκτική δημιουργία με...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 7SKIES ROOF BAR: Στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν

Το 7Skies roof bar επιστρέφει δυναμικά για τη νέα...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΗΧΑΣ: «Είμαι θυμωμένος» – Η ανάρτηση-γροθιά στο στομάχι για άστεγη γυναίκα που πέθανε μόνη σε παγκάκι

Μια βαθιά ανθρώπινη και τραγική ιστορία αποτυπώνεται μέσα από...

MAKE MUSIC CYPRUS: Επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά!

Το Make Music Cyprus επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 19χρονο μετά από επίθεση σε 41χρονο στη Λήδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 7SKIES ROOF BAR: Στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν

Το 7Skies roof bar επιστρέφει δυναμικά για τη νέα...

MAKE MUSIC CYPRUS: Επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά!

Το Make Music Cyprus επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή...

COFFEE BERRY ΚΥΠΡΟΣ: 10 χρόνια μαζί

Δέκα χρόνια δημιουργικής απόλαυσης και νέων εμπειριών Δέκα χρόνια επιτυχημένης...

Related Articles

Popular Categories