Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026
7 C
Cyprus

ANNA BIΣΣΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΗ, ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 2020 (βίντεο)

Από τη δεκαετία του ’90 σχολιάζονταν μια κόντρα μεταξύ της Άννας Βίσσης και της Δέσποινας Βανδή. Μια κόντρα η οποία λύθηκε μετά από τόσα χρόνια μουσικής καριέρας και των δύο ερμηνευτριών. Οι δύο τους βρέθηκαν επί σκηνής στον τελικό του J2US, στο OPEN και τα έδωσαν όλα επί σκηνής.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στο τελικό του παιχνιδιού ενώ η κάθε μια πρόσφερε τους τηλεθεατές ένα ανεπανάληπτο σόου. Οι δύο τους ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά σε μια συνεργασία από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του σόου, Νίκο Κοκλώνη.

Ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως το «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση» καθηλώσαν τους θαυμαστές τους.

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και την Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για  την στιγμή που έφερε σε επαφή τις δύο τραγουδίστριες. «Έχω συνεργαστεί με πολύ κόσμο και δεν το περίμενα αυτό το πράγμα» τόνισε συγκινημένη η Άννα Βίσση στην Δέσποινα Βανδή.

ΒΙΣΣΙΚΟΙ Vs ΒΑΝΔΙΚΟΙ

Ήταν 15 Ιανουαρίου του 1999 και το εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τη Δέσποινα Βανδή και τίτλο την εκρηκτική δήλωση: «Η Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμη 30 χρόνων». Αυτή ήταν η απαρχή μιας φημολογούμενης κόντρας – για πολλούς «κατασκευασμένης» από τα media – που ακολούθησε τις καριέρες των δύο τραγουδιστριών για πολλά χρόνια, διχάζοντας τα φαν κλαμπ τους μέχρι και σήμερα. «Κραυγή» Vs «Υποφέρω», «βισσικοί» Vs «βανδικοί».

Τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Δέσποινα Βανδή, σπανίως ασχολήθηκαν με την «κόντρα» τους, υπήρξαν όμως μικρές αναφορές σε συνεντεύξεις τους, που σκιαγραφούν τα συναισθήματά τους μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Hot this week

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Για 39χρονη που υπέστη αιμορραγία μετά από τοκετό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 39χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη...

ΠΑΦΟΣ: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τον εντοπισμό 41χρονης μητέρας τριών παιδιών

Σε συναγερμό βρίσκεται από σήμερα το πρωί η επαρχία...

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: Πρόστιμο για τις σεξιστικές δηλώσεις του Κώστα Μαλέκκου

Πληθώρα αντιδράσεων προκάλεσαν πριν λίγο διάστημα οι σεξιστικές δηλώσεις...

EMΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ STREET FOOD: Στο The Roost του Limassol Greens

Το The Roost, το street food εστιατόριο που φιλοξενείται...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΙΟΥ: Αναληθή δημοσιεύματα για την επίσκεψη σε κτηνοτροφικές μονάδες

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω πληρωμένης...

Topics

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Για 39χρονη που υπέστη αιμορραγία μετά από τοκετό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 39χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη...

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: Πρόστιμο για τις σεξιστικές δηλώσεις του Κώστα Μαλέκκου

Πληθώρα αντιδράσεων προκάλεσαν πριν λίγο διάστημα οι σεξιστικές δηλώσεις...

EMΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ STREET FOOD: Στο The Roost του Limassol Greens

Το The Roost, το street food εστιατόριο που φιλοξενείται...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΙΟΥ: Αναληθή δημοσιεύματα για την επίσκεψη σε κτηνοτροφικές μονάδες

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω πληρωμένης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγρια καταδίωξη από την Αστυνομία – 38χρονος οδηγός κτύπησε σε περιπολικό

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στη Λάρνακα, όταν η...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: 7 συλλήψεις και 91 τροχαίες παραβάσεις

Συλλήψεις, κατακράτηση οχήματος και τροχαίες παραβάσεις σε νυχτερινή αστυνομική...

ΚΑΙΡΟΣ: Ήλιος με… δόντια και χαμηλές θερμοκρασίες

Σε χειμωνιάτικο μοτίβο διατηρείται ο καιρός, με ηλιοφάνεια στο...

Related Articles

Popular Categories