ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ξεσπά ξανά για τη δολοφονία του Θανάση–«Δεν θα αφήσουμε αυτό το έγκλημα να περάσει ανώδυνα»

Με νέα, σκληρή και βαθιά ανθρώπινη τοποθέτηση, η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, εκφράζει για ακόμη μία φορά την οργή και την απογοήτευσή της απέναντι σε ένα σύστημα που – όπως λέει – «σκοτώνει τα παιδιά του» και αφήνει την αδικία να ριζώνει για δεκαετίες.

Η ίδια καταγγέλλει πως τα πρόσωπα που από την πρώτη στιγμή «σκέπασαν» όσα συνέβησαν, εξακολουθούν να στηρίζουν τη θέση ότι ο θάνατος του παιδιού της ήταν αυτοχειρία, επικαλούμενα μάλιστα την πάροδο του χρόνου. Χρόνος που, όπως τονίζει, χάθηκε εξαιτίας των εμποδίων που έστηναν συνεχώς μπροστά στην οικογένεια σε κάθε προσπάθεια να προχωρήσει η έρευνα.

Σύμφωνα με την κ. Νικολάου, οι ίδιες αρχές που είχαν καθήκον να ρίξουν φως στην υπόθεση, αποφάσισαν μέσα σε δέκα λεπτά να την αντιμετωπίσουν ως «μικροπαράβαση», αναθέτοντας την εξέταση σε έναν άπειρο αστυνομικό αντί στο ΤΑΕ. «Ούτε αποτυπώματα, ούτε DNA… ούτε τα βασικά», σημειώνει, υπογραμμίζοντας πως οι υπαίτιοι έμειναν ελεύθεροι, χωρίς καμία συνέπεια.

Ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα από μια μητέρα που δεν σταμάτησε ποτέ να ζητά το αυτονόητο…δικαιοσύνη για το παιδί της.

Η οικογένεια κάνει λόγο για «καινούργια ψεύδη και διαστρεβλώσεις» που, όπως καταγγέλλει, προσβάλλουν τη μνήμη του Θανάση και τη δική τους αξιοπρέπεια, την ώρα που πλησιάζει η στιγμή να λογοδοτήσουν όσοι – κατά την ίδια – απέτρεψαν την αποκάλυψη της αλήθειας όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτό το έγκλημα να περάσει έτσι, όσα χρόνια κι αν χρειαστεί», τονίζει η Ανδριάνα Νικολάου, επισημαίνοντας πως ο αγώνας συνεχίζεται τόσο στην Ευρώπη όσο και στη συνείδηση του κόσμου, «Υπάρχει και το Ευρωπαϊκό. Υπάρχει και ο Θεός που ξέρει και δικάζει δίκαια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑμεΑ: Έντονες αντιδράσεις για τη νέα νομοθεσία – «Χωρίς διαβούλευση και με σοβαρές ελλείψεις»

Την έντονη ανησυχία της για πρόνοιες της νέας νομοθεσίας...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Η Αστυνομία διαψεύδει ότι είχε συνάντηση με την ηγεσία

Η Αστυνομία προχώρησε σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο...

ARTEMIS II: Η στιγμή που πάγωσε το πλήρωμα – Ολόκληρη η Γη σε μία ματιά-(Φώτο)

Η NASA δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την αποστολή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πασχαλινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια -Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει Πασχαλινές εκπλήξεις που θα προσφέρουν...

Topics

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Η Αστυνομία διαψεύδει ότι είχε συνάντηση με την ηγεσία

Η Αστυνομία προχώρησε σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο...

ARTEMIS II: Η στιγμή που πάγωσε το πλήρωμα – Ολόκληρη η Γη σε μία ματιά-(Φώτο)

Η NASA δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την αποστολή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πασχαλινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια -Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει Πασχαλινές εκπλήξεις που θα προσφέρουν...

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αποζημίωση σε συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δημοσίευσε την απόφαση Α2847/2026, με...

Related Articles

Popular Categories