ALL STAR GAME: Η συγκινητική συνάντηση του Βαλάντη Καπαρτή με έναν φίλο ζωής – Μια κοινή πορεία για έναν ιερό σκοπό

Στο πλαίσιο του 3ου All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στο Κοινοτικό Στάδιο Αραδίππου, αναδεικνύεται μια συγκινητική ιστορία φιλίας και προσφοράς που αξίζει να ακουστεί.

Ο Βαλάντης Καπαρτής και ο Λουκάς Κουρουσιής, οι οποίοι φέτος συναντήθηκαν ποδοσφαιρικά στον ιστορικό Διγενή Μόρφου, δεν μοιράζονται μόνο την ίδια φανέλα, αλλά και μια προσωπική εμπειρία ζωής. Και οι δύο βγήκαν νικητές από την ίδια σοβαρή ασθένεια, γεγονός που έμελλε να τους ενώσει βαθιά, πέρα από τα όρια του ποδοσφαίρου.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 14:00 και αμέσως μετά, στις 16:00, θα ακολουθήσει το μεγάλο All Star Game, γεμάτο δράση, συγκινήσεις και ανθρώπινες ιστορίες που ξεπερνούν κάθε αθλητικό αποτέλεσμα.

Η κοινή τους πορεία γέννησε μια δυνατή φιλία και, κυρίως, την ανάγκη να σταθούν δίπλα σε παιδιά που δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, και μετά από πρόταση του διοργανωτή, ο Βαλάντης Καπαρτής ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μία ξεχωριστή ομάδα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με στόχο να στηρίξουν τον αγώνα αυτών των παιδιών.

Η ομάδα του Βαλάντη Καπαρτή θα αντιμετωπίσει άλλη μία ομάδα, την οποία θα συγκροτήσει ένα μεγάλο όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου, σε έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, ενώ αμέσως μετά, στις 16:00, θα ακολουθήσει το μεγάλο All Star Game, γεμάτο δράση, συγκινήσεις και ανθρώπινες ιστορίες που ξεπερνούν κάθε αθλητικό αποτέλεσμα.

Η πρωτοβουλία των Βαλάντη Καπαρτή και Λουκά Κουρουσιή: Στήριξη στους “Μικρούς Ήρωες” μέσω του ποδοσφαίρου

Η πρωτοβουλία των δύο ποδοσφαιριστών δεν είναι απλώς συγκινητική· είναι μια πράξη που υπενθυμίζει σε όλους πως το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει εργαλείο προσφοράς, ελπίδας και αγάπης για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα – Πτώση θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται από σήμερα μέχρι και...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα ο Κύπριος Ευρωβουλευτής-(Φώτο)

Ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

ΕΦΗ ΔΑΡΕΙΟΥ: Το σχολείο που έκανε τον κήπο… τάξη-Πώς το ΥΠΑΝ φέρνει τη μάθηση πιο κοντά στη ζωή-(Βίντεο-Φώτο)

Στον σχολικό κήπο του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπιάς η εικόνα...

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Δεν λήφθηκαν προστατευτικά μέτρα, καταθέτει ποινικός ανακριτής στο Δικαστήριο Λευκωσίας

Αρνητική ήταν η απάντηση του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Ανδρέου...

Topics

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα – Πτώση θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται από σήμερα μέχρι και...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα ο Κύπριος Ευρωβουλευτής-(Φώτο)

Ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις συλλήψεις για πλαστά έγγραφα και παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία

Σε υπόθεση που αφορά πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και...

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: Η ανακύκλωση έγινε σκουπιδότοπος – Από χαρτιά μέχρι… έπιπλα εκτός κάδων-(Φώτο)

Καθημερινό και ανησυχητικό φαινόμενο έχει γίνει σε πολλές περιοχές...

Related Articles

Popular Categories