AIMOΔΟΣΙΑ: Eπείγουσα έκκληση για αίμα-Σταθμός ‘Εγκωμης έκκληση για Α+

Το Κέντρο Αίματος ανακοινώνει ότι τα αποθέματα αίματος βρίσκονται σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα. Σε ανακοίνωση του, το κέντρο Αίματος, λόγω της αυξημένης ανάγκης απευθύνει έκκληση όπως οι αιμοδότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για αιμοδοσία.

Ως εκ τούτου, το Κέντρο Αίματος καλεί τους αιμοδότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για αιμοδοσία. Οι σταθμοί αιμοδοσίας λειτουργούν σε συνεχόμενο ωράριο 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. από σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, ως ακολούθως: Λευκωσία: Σταθμός Αιμοδοσίας Έγκωμης, Λεμεσός: Αίθουσα εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας,Λάρνακα: 3ος όροφος νέας πτέρυγας Γενικού Νοσοκομείου, Πάφος: Πολιτιστικό Κέντρο Γεώργιος Χρήστου στη Μεσόγη.

Παράλληλα, ο σταθμός Έγκωμης απευθύνει επείγουσα έκκληση για αίμα Α+. Ο σταθμός θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 20.00. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για κάλυψη των αυξημένων ανάγκων.

Hot this week

ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ 2026: 51 χρόνια ελπίδας – Χιλιάδες στους δρόμους μαζί με τετράποδους φίλους-Ποιους είδαμε-(Βίντεο)

Η Πορεία Χριστοδούλας 2026 γιορτάζει 51 χρόνια προσφοράς, ελπίδας...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 60χρονης – Νεκρή εντοπίστηκε, χωρίς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Άδοξα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

21ΧΡΟΝΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Βίντεο από το σημείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 21χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο...

Related Articles

Popular Categories