Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025
11.9 C
Cyprus

«A NIGHT OF HOPE»: Ενώνουν δυνάμεις για να στηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο-Με παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Μαρτίδη

- Advertisement -

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου διοργανώνει τη βραδιά «A Night of Hope», μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, με στόχο την ενίσχυση των δράσεών του για τη στήριξη παιδιών με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη στην ελπίδα και την αλληλεγγύη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Με επίκεντρο τη δύναμη της τέχνης, καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο ανεβαίνουν στη σκηνή για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης. Μέσα από μουσική, χορό και θέατρο, το κοινό καλείται να σταθεί δίπλα στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια.

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου συνεχίζει σταθερά το έργο του, προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα της παιδικής ασθένειας.Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας θα ανέβουν αξιόλογοι καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο, προσφέροντας το ταλέντο και την ψυχή τους σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και δύναμη.

Τη μουσική αυλαία ανοίγει η Χορωδία «Αρμονία» από τη Λάρνακα, μεταφέροντας μέσα από τις φωνές της ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας. Ακολουθεί η Σχολή Μπαλέτου Μαρίας Κοκκίνου, επίσης από τη Λάρνακα, με μια χορογραφία συνοδευόμενη ζωντανά στο πιάνο από την Έλενα Μιτέλλα. Η σοπράνο Γεωργία Πολυνείκη θα ερμηνεύσει ένα κομμάτι, συνοδευόμενη στο πιάνο από την Έλενα Μιτέλλα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευαισθησίας, και έντασης. Η Χρυστάλλα Πολυδώρου θα συγκινήσει με τη φωνή και την κιθάρα της ενώ η Άρτεμις Κοντού, ως solo πιανίστρια και δημιουργός, θα μοιραστεί με το κοινό τις δικές της πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.

Ο Φράνσις Ρένος Ευσταθίου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια με την βοήθεια των μουσικών. Επίσης, ο Κούμης Πογιατζής θα ανέβει στη σκηνή μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Τσιάρα στο βιολί για να προσφέρουν στο κοινό μια ζωντανή μουσική εμπειρία γεμάτη αγάπη, αρμονία και ελπίδα. Την παρουσίαση της εκδήλωσης αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, δίνοντας τον δικό του τόνο στη βραδιά που δεν είναι απλώς καλλιτεχνική – είναι βαθιά ανθρώπινη. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες προσφέρουν αφιλοκερδώς, στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου και δίνοντας φωνή στα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη με αξιοπρέπεια και γενναιότητα.

Τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των €10 μέσω της πλατφόρμας http://ticketmaster.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για καταιγίδες-Μέχρι πότε ισχύει

Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν...

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε – Χθες λιποθύμησε ένας μαθητής

Το χθεσινό περιστατικό με μαθητή που λιποθύμησε μετά από...

EUROVISION: Ισλανδία και Πορτογαλία αποχωρούν από το μουσικό διαγωνισμό – Φόβοι για νέες αποχωρήσεις

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού...

ΒYRON: Φεύγει από το νησί η κακοκαιρία αλλά οι κρύες νύχτες παραμένουν

Αποχωρεί σταδιακά από την Κύπρο η κακοκαιρία «Βyron», η...

Topics

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για καταιγίδες-Μέχρι πότε ισχύει

Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν...

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε – Χθες λιποθύμησε ένας μαθητής

Το χθεσινό περιστατικό με μαθητή που λιποθύμησε μετά από...

EUROVISION: Ισλανδία και Πορτογαλία αποχωρούν από το μουσικό διαγωνισμό – Φόβοι για νέες αποχωρήσεις

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού...

ΒYRON: Φεύγει από το νησί η κακοκαιρία αλλά οι κρύες νύχτες παραμένουν

Αποχωρεί σταδιακά από την Κύπρο η κακοκαιρία «Βyron», η...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν το σκηνοθέτη που έφυγε νωρίς από τη ζωή

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε ο κυπριακός τηλεοπτικός και καλλιτεχνικός...

Related Articles

Popular Categories