AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: H ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΑ (βίντεο)

Δεν είναι εύκολο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και στο τέλος να απολογείσαι. Ο Αποστόλος Γκλέτσος έκανε την διαφορά χθες όταν βρέθηκε στην εκπομπή «Τik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ ως καλεσμένος για να μιλήσουν για τα κακώς έχοντα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάματος.

Ο  ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας τονίζοντας πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί στα νέα παιδιά η εντύπωση ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένα κολαστήριο.

«Άλλο το φλερτ και άλλο η παρενόχληση»

«Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά υπάρχουν. Υπήρχε, υπάρχει και δυστυχώς θα υπάρξει. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Όταν πας σε μία οντισιόν λες “εμένα δεν θα μου τύχει” ή για μία κακή συνεργασία και λες “εντάξει θα την αντέξω” αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να την αντέξεις. Και εμένα μου έχει τύχει κακή συνεργασία».

Ο ίδιος πάντως δεν δέχτηκε ποτέ παρενόχληση αλλά τόνισε ότι το φλερτ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του το εισέπραξε και θετικά. Ο γνωστός ηθοποιός διαχώρισε το φλερτ με την σεξουαλική παρενόχληση λέγοντας «Άλλο το φλερτ και άλλο η παρενόχληση».

«Να μην φοβίζουμε και τους νέους ότι ο χώρος είναι ένα κολαστήριο».

«Οι γυναίκες αυτές τώρα διεκδικούν μία λύτρωση στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε μία συντριβή και μία “συγγνώμη”, να πάμε τα πράγματα παρακάτω, να μην φοβίζουμε και τους νέους ότι ο χώρος είναι ένα κολαστήριο».

Παραδέχτηκε εξάλλου, ότι ο χώρος του θεάματος είναι σκληρός ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικό που κάποτε βρέθηκε μπροστά σε ένα περιστατικό λεκτικής βίας αλλά και αντέδρασε «Ένας παραγωγός μίλησε πάρα πολύ άσχημα σε συνάδελφο και μας πήρε όλους η μπάλα. Και είπα δεν θα συνεχιστεί έτσι η παράσταση.

«Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερος»

Μάλιστα αποκάλυψε δύο περιπτώσεις που και ο ίδιος ενδεχομένως να πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριες του γι΄αυτό και σήμερα ζητά «συγγνώμη».  «Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα. Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει “το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερος και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου», δήλωσε.

https://streamable.com/1qb8lz

Hot this week

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2026: 5 λάθη που κάνουμε όλοι — και πώς να ψωνίσεις πραγματικά έξυπνα φέτος

Η ταμπέλα «-50%» κάνει κάτι στον εγκέφαλό μας. Ας...

ΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ «ΣΑΝΤΗ»: Αύριο οι απαντήσεις της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση

Ανακοινώνεται το πόρισμα Αύριο, Τετάρτη, η Αστυνομία αναμένεται να παρουσιάσει...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Έρχονται ευρωπαϊκά αεροσκάφη και εκατοντάδες πυροσβέστες για την αντιπυρική περίοδο

Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού σχεδιασμού Η Κύπρος συγκαταλέγεται στις χώρες...

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ: Νέα τροπή στη δίκη – Η υπεράσπιση ζητά να εξεταστεί η νοητική κατάσταση της μητέρας

Διαδικαστικό αίτημα στην έναρξη της συνεδρίασης Με αίτημα της υπεράσπισης...

DASH CAM: Η κάμερα στο αυτοκίνητο γίνεται «μάρτυρας» στα τροχαία – Τι αλλάζει από τον Ιούλιο

Νομοθετική κάλυψη για τις κάμερες οχημάτων Από τις 23 Ιουλίου...

Topics

ΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ «ΣΑΝΤΗ»: Αύριο οι απαντήσεις της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση

Ανακοινώνεται το πόρισμα Αύριο, Τετάρτη, η Αστυνομία αναμένεται να παρουσιάσει...

DASH CAM: Η κάμερα στο αυτοκίνητο γίνεται «μάρτυρας» στα τροχαία – Τι αλλάζει από τον Ιούλιο

Νομοθετική κάλυψη για τις κάμερες οχημάτων Από τις 23 Ιουλίου...

ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: Προσποιούνται οργανισμούς πληρωμών και «ψαρεύουν» στοιχεία πολιτών

Αυτόματες κλήσεις με στόχο τους πολίτες Πολλαπλές αναφορές για απόπειρες...

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Ο υπερυπολογιστή Οpta είπε και ελάλησε!

Οι προβλέψεις πριν από τη μεγάλη σέντρα Με αντίστροφη μέτρηση...

Related Articles

Popular Categories