AΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΕΝΑ: ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕUROVISION-ΧΕΙΡΟΝΙΚΗΤΟ…ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ (βίντεο)

To απόλυτο πνεύμα των ’80 έζησαν επί σκηνής, το 1984 με το τραγούδι «Άννα Μαρία Λένα», ένα τραγούδι του Άντη Πωλ. Ο ψηφιακός Ηρόδοτος ΙΙ δημοσίευσε στην σελίδα του μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του μικρού φιλμ για την Eurovision, όταν το ΡΙΚ έκανε τα πάντα για ένα καλό πλάνο.

«Ημέρες Γιουροβίζιον και ας θυμηθούμε στιγμές από τα παλιά: 1984 και η Κύπρος συμμετέχει στον Διαγωνισμό με το τραγούδι του Άντη Πωλ “Άννα Μαρία Λένα”. Στα γυρίσματα του μικρού φιλμ για την Γιουροβίζιον, το ΡΙΚ κάνει τα πάντα για ένα καλό πλάνο. Από αριστερά: Γιάννης Σφογγαράς φωτιστής στο τιμόνι. Αντρέας Κωνσταντινίδης σκηνοθέτης. Τρύφωνας Σάββα στην οροφή του αυτοκινήτου με το μεγάφωνο για το play back. Στέλιος Τσίγκης διευθυντής φωτογραφίας πίσω από την κάμερα. Μιχαλάκης Χρυσάνθου ηχολήπτης. Ευάγγελος Χατζηκυριάκου κινηματογραφιστής. Στο χειροκίνητο…αυτοκίνητο η ομάδα των καλλιτεχνών».

Να θυμίσουμε ότι το 1984,  ο Άντη Πωλ ερμήνευσε το τραγούδι «Άννα Μαρία Λένα» στην σκηνή της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο. Το τραγούδι έλαβε την 15η θέση με 31 βαθμούς.



 

Hot this week

ΦΩΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΠ: Ένταση μετά τον τελικό Κυπέλλου Απόλλωνα–Πάφος FC-(Βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής έξω από το...

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ: Ακόμα ένα παιδί του απαρνείται το επίθετό του – Οι εξελίξεις στην οικογένεια Τζολί

Νέα διάσταση παίρνει η πολύκροτη σχέση του Μπραντ Πιτ...

ΠΣΣΕ: «Ανοίγει ξανά» ο 11ος Διαγωνισμός Εταιρικού Εθελοντισμού – Δικαίωμα συμμετοχής για εταιρείες και οργανισμούς

Παράταση δόθηκε για τον 11ο Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και...

Topics

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Έξω από το Προεδρικό – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους

Έξω από το Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν το μεσημέρι οι...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Διευθετήσεις με την Αστυνομία για ομαλή διεξαγωγή της διαμαρτυρίας

Η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι έχουν συμφωνηθεί συγκεκριμένες διευθετήσεις...

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ: Ο προσωπικός αγώνας μιας ζωής και η δύναμη της αποδοχής- «Ένας διαφορετικός μαραθώνιος, ο δικός μου…»

Ο δευτεροετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Δημοσιογραφίας/ΚΠΕ του Πανεπιστημίου Κύπρου,...

Related Articles

Popular Categories