AΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: Η συγκίνηση της για το Θάνο που φωταγώγησε μια ολόκληρη πόλη- «Μακάρι ο αληθινός κόσμος να ήταν έτσι κάθε μέρα»

Μια μαγική βραδιά έζησαν χιλιάδες Βολιώτες που κατέκλυσαν την κεντρική παραλία και απόλαυσαν ένα υπερθέαμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά και την τελετή φωταγώγησης της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε η Κύπρια ερμηνεύτρια Άννα Βίσση η οποία συγκινήθηκε στην παρουσία ενός μικρού παιδιού το οποίο πάτησε το κουμπί και φωταγώγησε μια ολόκληρη πόλη.

Η ‘Αννα Βίσση ερμήνευσε δεκάδες μεγάλες επιτυχίες της, ενώ η Συμφωνική Ορχήστρα του Βόλου, με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά και 40 δεξιοτέχνες μουσικούς, συνόδευαν τη σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας και υπεύθυνης των χορωδιών, Σύλβια Τσιμπανάκου, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη μαγική βραδιά. Αυτό όμως, που συγκίνησε περισσότερο την Κύπρια ερμηνεύτρια ήταν ένα μικρό παιδί το οποίο ανέβηκε στην σκηνή και με το χεράκι του όπως διευκρίνισε στο προσωπικό της προφίλ φωταγώγησε την πόλη δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα.


«Ο Θάνος ζει στον Βόλο πλέον με τη μαμά του και μοιάζει ευτυχισμένος γιατί τουλάχιστον είναι ασφαλής και η ζωή μπροστά του απλώνεται αισιόδοξα …Απόψε πάτησε με το χεράκι του ένα κόκκινο κουμπί και φωταγώγησε μια ολόκληρη πόλη ! Με συγκίνησε το γεγονός πως όλα του φάνταζαν όμορφα πρωτόγνωρα και λαμπερά και δεν έχανε στιγμή από τα πυροτεχνήματα που έσκαγαν στον ουρανό ! Μακάρι ο αληθινός κόσμος να ήταν έτσι κάθε μέρα …!»

Hot this week

Η ΔΡΟΓΟΦΑΡΜΑ πραγματοποίησε με επιτυχία την Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία της

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων παρουσίας και...

H MECEDES BENZ γιορτάζει 140 χρόνια πρωτοπορίας που άλλαξαν την αυτοκίνηση

Το 2026 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τη Mercedes-Benz....

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ανάπτυξης, ισχυρή ανταγωνιστικότητα και διαχρονική κοινωνική προσφορά

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η 26η Ετήσια Γενική...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νταλίκα με εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη στη λεωφόρο Τσερίου – Χωρίς τραυματισμούς

Νταλίκα που μετέφερε εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη το μεσημέρι της Πέμπτης...

Topics

Η ΔΡΟΓΟΦΑΡΜΑ πραγματοποίησε με επιτυχία την Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία της

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων παρουσίας και...

H MECEDES BENZ γιορτάζει 140 χρόνια πρωτοπορίας που άλλαξαν την αυτοκίνηση

Το 2026 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τη Mercedes-Benz....

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νταλίκα με εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη στη λεωφόρο Τσερίου – Χωρίς τραυματισμούς

Νταλίκα που μετέφερε εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη το μεσημέρι της Πέμπτης...

ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Σχεδόν 4 στους 10 Κύπριους ασθενείς δηλώνουν μέτρια υγεία

Νέα παγκύπρια έρευνα καταγράφει τον έντονο αντίκτυπο των ρευματικών...

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΘΟΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΛΑΡΟ» ΤΟΥ ΤΣΕΧΩΦ – Αναζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί για τη Νέα Σκηνή

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) προχωρά στη διαδικασία ακροάσεων...

Related Articles

Popular Categories