ΠΑΦΟΣ FC: Οι οπαδοί της ομάδας της Πάφου στηρίζουν τον Λουκά Σταύρου- Σε μια κίνηση ανθρωπιάς-«Ακόμη και το πιο μικρό ποσό είναι μεγάλο»

Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάφου FC όπου ο 11χρονος Λουκάς Σταύρου είναι και ένθερμος υποστηρικτής ζητά από τους φιλάθλους αλλά και όλους όσοι θέλουν να συνεισφέρουν για την οικονομική στήριξη του Λουκά Σταύρου, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα μεταβεί για μεταμόσχευση στην Γερμανία.

Όπως είναι γνωστό ο μικρός μαχητής θα δώσει για τρίτη φορά μάχη με τον καρκίνο για να βγει και αυτή τη φορά νικητής. Σε ανάρτησή τους, οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάφου ζητά όπως μαζευτούν χρήματα ώστε να βοηθήσουν όλοι οικονομικά την οικογένεια.

«Ένα ΔΙΚΟ μας μωρό. Ένας ΠΑΦΙΤΗΣ χρειάζεται την βοήθεια μάς. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε την ΜΑΧΗ που δίνει ο μικρός μας Λουκάς εδώ χρόνια. Σε αυτή την ΝΕΑ μάχη στην Γερμανία είμαστε όλοι κοντά του.Είτε €5 είτε €10 δεν είναι ντροπή, είναι ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ»

Hot this week

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Οι ΟΥΚ κολυμπούν για τους «Μικρούς Ήρωες στην Βουλιαγμένη-Για πρώτη φορά γίνεται πράξη-(Βίντεο)

Μια εκδήλωση γεμάτη συναίσθημα, συμβολισμό και ελπίδα ετοιμάζεται να...

EUROVISION 2026: Αποθέωση για Antigoni και Akylas στο Euro Party του ΡΙΚ στη Λευκωσία – Τα δάκρυα της Antigoni-(Βίντεο-Φώτο)

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, ρυθμό και… Eurovision vibe εκτυλίχθηκε...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» – Πότε τίθεται σε ισχύ

Το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο...

Topics

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» – Πότε τίθεται σε ισχύ

Το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο...

SILVERCREST: Ισχυρή τεχνολογία για την κουζίνα και το σπίτι

Η SILVERCREST και ο Andre Agassi εστιάζουν στην υψηλή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ:Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω έργων ΣΒΑΚ-Που κλείνουν οι δρόμοι

Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω των έργων της Φάσης...

Related Articles

Popular Categories