Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
13.7 C
Cyprus

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΧΑΤΖΗΛΟΗ: Ανέβηκε στις κορυφές του Monte Rosa για να στηρίξει την Παιδοογκολογική Μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας- (Φώτο)

- Advertisement -

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην Θεοδοσία Χατζηλόη η οποία μαζί με την ομάδα της ανέβηκε στο ορεινό όγκο Monte Rosa για να στηρίξει και να ενημερώσει το κοινό για τα δικαιώματα των παιδιών και οικογενειών του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η Θεοδοσία Χατζηλόη γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας αγωνίζεται καθημερινά για να κατορθώσει να ανεβαίνει τις δικές του κορυφές. Γι’ αυτό αποφάσισε μαζί με την ομάδα της, την Μαρία Λύτρα, το Θεοχάρη και την Κλαίρη με οδηγό, τον Παύλο Τσιάντο να ανεβάσουν τη σημαία του Συνδέσμου στις κορυφές στον ορεινό όγκο Monte Rosa για να στηρίξουν με αυτό τον τρόπο τις οικογένειες και τα παιδιά που νοσηλεύονται ή παρακολουθούνται από την Παιδοογκολογική Μονάδα του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Μια κίνηση ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς που είναι παράδειγμα προς όλους μας.

Η Θεοδοσία Χατζηλόη μαζί με άλλους Κύπριους ανεβαίνουν στην κορυφές κάνοντας ορειβασία ενώ σε κάποια σημεία αναρρίχηση. Είναι ένα χόμπι το οποίο χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία και αγάπη πηγαίνοντας παράλληλα σε διάφορα ταξίδια γι’ αυτό τον σκοπό.

Αυτή τη φορά όλοι οι ορειβάτες που βρέθηκαν μαζί επέλεξαν να ανεβάσουν στο πιο ψηλό σημείο την σημαία του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την εκτίμηση και ότι μπορούν όλοι να προσφέρουν με διάφορους τρόπους, φτάνει να το θέλουν.

Στην ανάρτησή της, επίσης η Θεοδοσία Χατζηλόη ζητά από όλους να στηρίξουν τις οικογένειες του Παιδοογκολογικού κάνοντας τη δική μας εισφορά στον λογαριασμό του Συνδέσμου CY22002001950000357029573293 (με την σημείωση Mountains).

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories