ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΕΛΛΙΤΖΗΣ: Διαβεβαίωση από το Μιχάλη Χατζηζαχαρία ότι θα σταθεί δίπλα του-Τον επισκέφθηκε στο σπίτι του-(Φώτο)

Διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό Καινοτομίας, Φίλιππο Χατζηζαχαρία έλαβε ο 19χρονος Μιχάλης Βαρελλίτζης, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο ΤΕΠΑΚ, αλλά λόγω το θέματος του έως ΑμεΑ προβληματίζονταν εάν τελικά θα μπορέσει να παρακολουθήσει τα μαθήματα του, λόγω του ότι δεν του παρέχεται συνοδός.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υφυπουργού Καινοτομίας, Φίλιππο Χατζηζαχαρία, ο οποίος τον επισκέφθηκε χθες στο σπίτι του έστω να γνωρίσει από κοντά τον 19χρονο και να συζητήσει τα ζητήματα που προκύπτουν με τη φοίτησή του. Ο Φίλιππος Χατζηζαχαρία διαβεβαίωσε σύμφωνα με τη ανάρτησή του, ότι θα σταθεί δίπλα του και θα στηρίξει μαζί με τον Πρύτανη Παναγιώτη Ζαφείρη και την καθηγήτρια του Πόπη Νικολάου, τη προσπάθεια του.

«Παρακολουθώντας ειδήσεις, με προβλημάτισε ιδιαίτερα η ιστορία του Mixalis Varelitzis του 19χρονου αυτού άξιου νέου που εξασφάλισε θέση στο ΤΕΠΑΚ, ανάμεσα στους πρώτους, παλεύοντας καθημερινά και η οικογένειά του και ο ίδιος με δύσκολες δοκιμασίες.

Θέλησα σήμερα να τον γνωρίσω από κοντά στο σπίτι του στη Λεμεσό, να ακούσω τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν με τη φοίτησή του και να διεκδικήσω μαζί του και με την οικογένειά του όλα όσα πρέπει για να βοηθήσουμε αυτόν τον νέο να παρακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών του με όση στήριξη χρειάζεται.

Σε επικοινωνία που ειχα με τον φίλο Πρύτανη Παναγιώτη Ζαφείρη, μου διαβεβαίωσε από την πρώτη στιγμή ότι θα σταθεί και θα στηρίξει τον νέο του φοιτητή. Τα θερμά μου συγχαρητηρια στη καθηγήτρια του Πόπη Νικολάου. Μιχάλη μου έχεις αποκτήσει ακόμα ένα σύμμαχο και θα δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη.» 

Hot this week

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Νομική προσφυγή από πατέρα φοιτήτριας με οπτική αναπηρία – H απόφαση της Μαρίας Λοττίδη

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο πατέρας φοιτήτριας με...

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί – Άρση της προειδοποίησης για τσουνάμι-(Βίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ έπληξε τα ξημερώματα του...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

Topics

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: Όχημα αναποδογυρίστηκε στον κυκλικό κόμβο – Στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρο -(Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου...

Related Articles

Popular Categories