31.8 C
Nicosia
Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο Δήμος Αγλαντζιάς ανοίγει δύο κλιματιζόμενες αίθουσες για ανακούφιση του...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο Δήμος Αγλαντζιάς ανοίγει δύο κλιματιζόμενες αίθουσες για ανακούφιση του κοινού-Από αύριο Δευτέρα

-

Λόγω του καύσωνα ο Δήμος Αγλαντζιάς ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στο κοινό δύο κλιματιζόμενους χώρους από αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα οι κλιματιζόμενοι χώροι που θα παραμείνουν ανοικτοί είναι της βιβλιοθήκης του δημαρχείου και του κτηρίου Ηybuild στην πλατεία του Δήμου. Οι αίθουσες θα είναι ανοικτές από τις 09:30 μέχρι και τις 18:30 για σκοπούς φιλοξενίας και ανακούφισης του κοινού από τον καύσωνα. Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου «Όσοι ανήκουν ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες, αποφεύγοντας την έκθεση στον ήλιο και παραμένοντας σε δροσερούς χώρους»

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778100.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: