Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
7.1 C
Cyprus

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Έξι πρόσωπα για τα επεισόδια μετά το τελικό κυπέλλου -Τους έχετε δει;- (Φώτο)

- Advertisement -

Έξι πρόσωπα ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια μετά τον τελικό κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ -Ομόνοια δίνοντας στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων ή και στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 22-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Όπως είναι γνωστό τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 11μ.μ., όταν ομάδα περίπου 60 προσώπων, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, ρίχνοντας εναντίον τους κροτίδες, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή τους, τα πιο πάνω πρόσωπα άναψαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, ενώ έθεσαν φωτιά και σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή. Ζημιές, προκλήθηκαν επίσης και σε δεύτερο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τραυματίστηκε στο πόδι, ένα μέλος της Αστυνομίας, από ρίψη φωτοβολίδας.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories