ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: Η Αίθουσα τέχνης του μικρού άγγελου- Στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου-«Πάντα μ’ ένα πολύχρωμο πινέλο θα γλυκαίνεις, της ψυχής μας την πληγή» -(Φώτο)

Σε μια συγκινητική εκδήλωση προέβη το Β’ Δημοτικό Σχολείου Ιδαλίου εις μνήμη του μικρού άγγελου Λάμπρου Καλλένου ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Με αφορμή την γιορτή των Τριών Ιεραρχών και των Γραμμάτων τα παιδιά της Α1 και Α2 τάξης του σχολείου αφιέρωσαν τη γιορτή τους στον Λάμπρο Καλλένου και πραγματοποιήθηκε τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας μνήμης. Η αίθουσα Τέχνης του σχολείου μετανομάστηκε σε Αίθουσα Τέχνης Λάμπρος Καλλένος.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά την διάρκεια της γιορτής των παιδιών του σχολείου ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι γονείς του Λάμπρου, Χριστίνα και Παντελής Καλλένου, οι οποίοι με πόνο ψυχής ευχαρίστησαν αυτή την κίνηση του Δημοτικού Σχολείου που φοίτησε ο μικρός άγγελος, ο οποίος όπως είναι γνωστό ήταν ένας υπέροχος καλλιτέχνης.

Από τη πλευρά τους, οι γονείς του Λάμπρου Καλλένου επισήμαναν την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη μας στα παιδιά και σε όλους τους εμπλεκόμενους του Συνδέσμου Γονέων Β’ Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου για την τόση ειλικρινή αγάπη που έδιναν και εισέπραττε πάντα με τόση χαρά ο Λάμπρος.

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αντιδράσεις για στοίβα σκουπιδιών κοντά σε κατοικημένη περιοχή – Ζητούν παρέμβαση από το Δημαρχείο-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κατοίκους η εικόνα εγκατάλειψης που...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο κοντά στα Φώτα Γαβριηλίδη – Έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου...

ΣΚΟΝΗ: Μας «τσάκισε» η αποπνικτική ατμόσφαιρα – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Κύπρο, με τη σκόνη...

Related Articles

Popular Categories