Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
12.4 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις και βροχές-Πέφτει η θερμοκρασία

Σήμερα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, από το μεσημέρι και μετά.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται αργότερα και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα παράλια και αργότερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Το βράδυ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια αναμένονται μεμονωμένες βροχές και αργότερα και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και σταδιακά και σε άλλες περιοχές του νησιού. H θερμοκρασία  αναμένεται σταδιακά να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία  αναμένεται σταδιακά να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Hot this week

«Όποιος ξέρει, ξέρει»

Η νέα 360° καμπάνια της Lidl Κύπρου αναδεικνύει την...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Aλαλούμ και σε αυτή την περίπτωση-14.500 ζώα έχουν ήδη θανατωθεί

Έντονη ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους κτηνοτρόφους, καθώς μέχρι στιγμής...

ΥΠΕΣ: 194 καταφύγια εκτός λίστας μετά από ελέγχους – Νέα μέτρα και ειδοποιήσεις μέσω SafeCY (Βίντεο)

Σημαντικά ευρήματα προέκυψαν από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Τέσσερις συλλήψεις σε παγκύπριες επιχειρήσεις – Υπό διερεύνηση και υπόθεση βίας στην οικογένεια

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες για διάφορα αδικήματα, ανάμεσα στα...

Topics

«Όποιος ξέρει, ξέρει»

Η νέα 360° καμπάνια της Lidl Κύπρου αναδεικνύει την...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Aλαλούμ και σε αυτή την περίπτωση-14.500 ζώα έχουν ήδη θανατωθεί

Έντονη ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους κτηνοτρόφους, καθώς μέχρι στιγμής...

ΥΠΕΣ: 194 καταφύγια εκτός λίστας μετά από ελέγχους – Νέα μέτρα και ειδοποιήσεις μέσω SafeCY (Βίντεο)

Σημαντικά ευρήματα προέκυψαν από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ:Έφυγε από τη ζωή ο καλλιτέχνης που έσπασε τα όρια

Ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

ΝΕΟ NISSAN LEAF: Είναι το φετινό Women’s Worldwide Car of the Year

Η νέα γενιά του Nissan LEAF συνεχίζει να γράφει...

Related Articles

Popular Categories