Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026
9.4 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: Θερμή η θερμοκρασία το πρωϊ με παροδικές αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα

Μικρή πτώση στην θερμοκρασία προβλέπεται σήμερα ενώ κατά τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα δυτικά και στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΚΑΙΡΟΣ: Ήλιος το πρωί, βροχές και πτώση θερμοκρασίας από το απόγευμα

Με καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα,...

ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ: Η αλήθεια για την αντίθεσή της στην Eurovision-«Η διαμαρτυρία έπρεπε να αφορά τη συμμετοχή μας…»-(Βίντεο)

Δημόσια θέση για την υπογραφή της σε επιστολή διαμαρτυρίας...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ: Γεννήθηκε μωρό μετά από αποβιώσασα δότρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μια ιστορική σελίδα άνοιξε για την ιατρική στο Ηνωμένο...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Μητέρα παιδιού με αναπηρία υποχρεώνεται να συνοδεύεται από Βοηθό Διευθυντή για να δει τους καθηγητές

Επώνυμη γραπτή καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας προτίθεται να...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου που θα διαρκέσει τρεις μήνες

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Ήλιος το πρωί, βροχές και πτώση θερμοκρασίας από το απόγευμα

Με καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα,...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ: Γεννήθηκε μωρό μετά από αποβιώσασα δότρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μια ιστορική σελίδα άνοιξε για την ιατρική στο Ηνωμένο...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου που θα διαρκέσει τρεις μήνες

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές...

ΚΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά του στην ψηφιακή ανάπτυξη της Πετρολίνα

Μία σημαντική διάκριση που αναδεικνύει τη δυναμική παρουσία της...

ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΜΕΜΙ: Ένας φυσικός παράδεισος μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο – Πού είναι οι αρμόδιοι φορείς;

Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν στο Μεταλλείο ΜΕΜΙ (Μεταλλείο Μεικτών Θειούχων),...

ΠΑΦΟΣ: Κροτίδα σε λεωφορείο με μαθητές – Επικίνδυνο «παιχνίδι» με σοβαρούς κινδύνους

Αναστάτωση και έντονο προβληματισμό προκάλεσε το μεσημέρι της Τρίτης...

Related Articles

Popular Categories