KAIΡΟΣ: Ήλιος καυτός και λαμπερός για παραλία

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι αναμένεται να εμφανιστούν αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί εως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα νότια και ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Πέμπτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ: «Να λέμε τον καρκίνο με το όνομά του» – Το μήνυμα μετά την προσωπική της εξομολόγηση

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» έστειλε η Στέλλα Κυριακίδου σε όσους...

ΚΡΗΤΗ: Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα – 53χρονος σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του στη Ροδόπη

Σοκ προκαλεί στην Ελλάδα η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ζέστη με υγρασία και μετά…-Πότε αλλάζει ο καιρός στην Κύπρο

Στους 40 βαθμούς Κελσίου έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στο...

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ: Οι τετράποδοι «πυροσβέστες» της Κ9 που μπαίνουν στη «μάχη» για να σώσουν ζωές

Δεν είναι απλώς σκύλοι. Είναι συνεργάτες, διασώστες και τετράποδοι...

Συγχαρητήρια στην Κάλια Αντωνίου για τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ταράντο 2026

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο πρόγραμμα MSc in...

Topics

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ζέστη με υγρασία και μετά…-Πότε αλλάζει ο καιρός στην Κύπρο

Στους 40 βαθμούς Κελσίου έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στο...

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ: Οι τετράποδοι «πυροσβέστες» της Κ9 που μπαίνουν στη «μάχη» για να σώσουν ζωές

Δεν είναι απλώς σκύλοι. Είναι συνεργάτες, διασώστες και τετράποδοι...

Συγχαρητήρια στην Κάλια Αντωνίου για τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ταράντο 2026

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο πρόγραμμα MSc in...

MEDPLACE: Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και όμορφες στιγμές στο Aya Resort Hotel

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χαμόγελα, μουσική και όμορφες στιγμές...

Η «ΣΑΝΤΗ» ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ: Τι παραδέχεται, τι διαψεύδει και γιατί ζητά έλεγχο των μηνυμάτων του Δρουσιώτη

Με μια μακροσκελή τοποθέτηση προς τον δημοσιογράφο Μανώλη Καλαϊτζή,...

Related Articles

Popular Categories