Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

ΚΑΙΡΟΣ: Συνεχίζονται οι άνεμοι με ψηλή θερμοκρασία

- Advertisement -

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα νότια και δυτικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα βόρεια και ανατολικά παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.

Το απόγευμα στα νότια παράλια θα πνέουν παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στο εσωτερικό και στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη. Αργά το βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών ή και καταιγίδας. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο καιρός το Σάββατο και Κυριακή θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή, για να κυμανθεί γενικά λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories