ΚΑΙΡΟΣ:Aυξημένη και σήμερα η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη μέχρι το απόγευμα, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα είναι αυξημένες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά αναμένονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και τα βόρειονατολικά πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά μέχρι το απόγευμα θα καταστούν ισχυροί 5 και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο – Επιχείρηση διάσωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη που έπεσε τα ξημερώματα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη οδηγός με 147μg αλκοόλης αντί 22 – Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια

Δύο άντρες, ηλικίας 40 και 46 ετών, συνελήφθησαν τις...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο – Επιχείρηση διάσωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη που έπεσε τα ξημερώματα...

Related Articles

Popular Categories