XΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Η μόνη Κύπρια με σύνδρομο Down η οποία ασχολείται με το μόντελιγκ (Βίντεο)

Ένα 18χρονο κορίτσι η οποία αξίζει συγχαρητήρια από όλους μας είναι η Χρυσοβαλάντω Φιλίππου ασχολείται με το μόντελιγκ αναδεικνύοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα ταλέντα της.

Η ταλαντούχα Κύπρια με σύνδρομο down, μίλησε στον Παντελή Παναγιώτου και στην κάμερα του «Έλα να δεις» για την καθημερινότητά της. Όπως δήλωσε στην εκπομπή, της αρέσει το τραγούδι και η μαγειρική ενώ ανέφερε πώς θα ήθελε να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Η 18χρονη Κύπρια, ασχολείται με το μόντελινγκ, όμως της αρέσει το τραγούδι και η μαγειρική. Ανέφερε όμως, ότι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την υποκριτική. «Μου αρέσει να χορεύω, να τραγουδάω και θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική.Ήθελα από μικρή να γίνω μοντέλο γιατί είμαι τόσο όμορφη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που έκανα το μοντέλο».

Με δύναμη ψυχής, θέλησης, επιμονή η Χρυσοβαλάντω ζητά συνεχώς να κάνει καινούργια πράγματα στην καθημερινότητα. Πηγαίνει στην τρίτη Λυκείου και ακολουθεί τον κλάδο της μαγειρικής, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εντούτοις δεν το βάζει κάτω.

Στο πλαϊ της είναι ο φύλακας άγγελος της, η μητέρα της, Σούλα η οποία από μικρή ηλικία την στηρίζει να υλοποιήσει όσο θέλει. «Ήταν τόσο απαιτητική στο να μαθαίνει νέα πράγματα που δεν μπορούσα να την χαλάσω χατίρι. Μέχρι και μόντελιγκ μπορούν να κάνουν τα παιδιά φτάνει να το πιστέψουν. Είναι μια ευλογία που έρχεται από ψηλά…»

Στο κόσμο της Χρυσοβαλάντως θέλει να είναι όλα ροζ. Γεννήθηκε με σύνδρομο Down πριν 18 χρόνια. Οι γονείς της ήταν πολύ ευτυχισμένοι αλλά μετά από δύο ημέρες που έμαθαν ότι γεννήθηκε με το σύνδρομο έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Από μικρή ηλικία έδωσε τη ευκαιρία στους γονείς της να διαπιστώσουν ότι μπορεί να κάνει πράγματα και σήμερα η μητέρα της θεωρεί την Χρυσοβαλάντω, ευλογία. Από πέντε χρονών έγραφε και διάβαζε και έχει τελειώσει το δημοτικό με άριστα αποτελέσματα.

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: «Δεν μπορεί να έχει φύγει» – Οι θεωρίες των θαυμαστών και η υπόθεση με τους δύο γιατρούς

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη δυσκολεύονται να πιστέψουν...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΝΙΚΟΛΑΣ-ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Διπλή γιορτή για την οικογένεια – 23 χρόνια γάμου και τα γενέθλια του Τάσσου

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του Προέδρου...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

Topics

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Φωτιά σε αποθήκη δίπλα από κατοικία – Εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά ξέσπασε στις 21:18 το βράδυ του Σαββάτου σε...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα και αύριο

Αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, Κυριακή 20...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:– Μια πράξη αγάπης και προσφοράς ζωής

Μια ξεχωριστή αιμοδοσία πραγματοποιείται στη Λεμεσό στη μνήμη του...

Related Articles

Popular Categories