19.1 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Ένα συγκινητικό βίντεο με οικογενειακές στιγμές του μικρού μαχητή- Η...

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Ένα συγκινητικό βίντεο με οικογενειακές στιγμές του μικρού μαχητή- Η περιπέτεια του με τον κορωνοϊο-«Εάν έχω πλαϊ μου εσένα…» (Βίντεο)

-

Ένα υπέροχο βίντεο ανάρτησε πριν από λίγη ώρα η μητέρα του, Λούκα Σταύρου, Γεωργία Παπαλούκα, δείχνοντας οικογενειακές στιγμές από τη μικρότερη ηλικία του μικρού μαχητή. Η οικογένεια αυτό το διάστημα πέρασε άλλη μια περιπέτεια υγείας λόγω του ότι νόσησαν με κορωνοϊο.

Όμως, λόγω της πίστης και της θέλησης τους ξεπέρασαν και αυτό το στάδιο έχοντας ο ένας τον άλλο. Ο μικρός μαχητής μαζί με την μητέρα του, Γεωργία η οποία είναι συνεχώς στο πλαϊ του κατόρθωσε να περάσει ευχάριστα την ώρα του χορεύοντας και παίζοντας μαζί της. Σήμερα, η ίδια ανάρτησε το βίντεο δείχνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους τις χαρούμενες οικογενειακές στιγμές τους δίνοντας σε όλους το μήνυμα ότι όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν όταν μέσα μας επικρατεί αισιοδοξία, πίστη αλλά και αγάπη. O μικρός νοσηλεύτηκε για εφτά ημέρες στο παιδιατρικό, λόγω του κορωνοϊου και τώρα βρίσκεται σπίτι μαζί με την οικογένεια του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...