14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: H ζωή είναι χρώματα και ο μικρός μαχητής έχει έμπνευση-Η...

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: H ζωή είναι χρώματα και ο μικρός μαχητής έχει έμπνευση-Η συγκινητική ανάρτησή της μητέρας του (Φώτο)

-

Γνωστό είναι ότι ο μικρός Λάμπρος Καλλένος είναι ένας μικρός ζωγράφος, ο οποίος δημιουργεί δείχνοντας πολλές φορές το ταλέντο του, παίρνοντας τα πινέλα και τα χρώματα του. Και επειδή η ζωή είναι χρώματα και δημιουργία, ο μικρός έχει βρει αυτόν που τον βοήθησε να εκφράσει το ταλέντο του και του έδωσε ένα χέρι βοήθειας όταν τον χρειάστηκε.

Το «χρυσό χέρι» όπως λέει στην ανάρτησή της η μητέρα του Λάμπρου, Χριστίνα είναι ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έμαθε την περίπτωση του, τον στήριξε στις δύσκολες ημέρες που βίωσε. Η συγκινητική ανάρτησή περιγράφει ακριβώς τα συναισθήματα της μητέρας για τον μικρό της γιο αλλά και για τον άνθρωπο που στήριξε την οικογένεια της.

«Μας εμπνέεις αγαπητέ μας Νίκο ως προς αυτά που εκκολάπτουμε , το επόμενο έργο τέχνης του Λάμπρου μας θα έχει πάλι την τιμητική του είμαστε σίγουροι ..#28 painting of…Η ζωή είναι χρώματα. Τα χρώματα που ο Λάμπρος μας αξιοποιεί για να δημιουργεί. Το «χρυσό χέρι» που απεικονίζεται έχει την ιδιαίτερη του ερμηνεία αφού προοριζόταν συγκεκριμένα σε αυτόν που του το άπλωσε τον στήριξε και τον στηρίζει … Ευχαριστούμε άνθρωπε και υπουργέ μας».

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχε ανταποκριθεί άμεσα στο δώρο που του είχε στείλει ο μικρός Λάμπρος και μάλιστα διακόσμησε το γραφείο του με αυτόν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...