21.9 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΗΜΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ: Αποτυπώνει μέσα σε μια φωτογραφία, το χαμόγελο των πρωταγωνιστών-Τι μας...

ΦΗΜΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ: Αποτυπώνει μέσα σε μια φωτογραφία, το χαμόγελο των πρωταγωνιστών-Τι μας λέει για την νέα της δημιουργία για τα πιο αξιόλογα άτομα που βρίσκονται καθηλωμένα στο αναπηρικό αμαξίδιο (Φώτο)

-

Η ταλαντούχα και ευρηματική Φήμη Χατζηγιάννη, είναι γνωστή για τα ανατρεπτικά αλλά και εις βάθος φωτογραφικά στιγμιότυπα που αποτυπώνει σε κάθε της κλικ. Αυτή τη φορά η Κύπρια φωτογράφος αποθανάτισε σε μια φωτογραφία τα άτομα που είναι καθηλωμένα σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο και το αληθινό χαμόγελο τους βγαίνει μέσα από την ψυχή τους.

Η ανθρωπιά, η συναίσθηση αλλά και όσα απασχολούν την καθημερινότητα μας, αλλά δεν τα βλέπουμε αποτυπώνονται στο μοναδικό κλικ της Φήμης Χατζηγιάννη. Όπως η ίδια μας διευκρινίζει, με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες θέλησε να αποθανατίσει το αληθινό χαμόγελο τους που βγαίνει μέσα από την ψυχή τους. «Αυτή τη φορά εστίασα στο αληθινό τους χαμόγελο που βγαίνει μέσα από την ψυχή τους και παρόλα τα θέματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αβίαστα χαμογελάνε και είναι τόσο ευγενικοί και καλοσυνάτοι». Ο Ανδρέας, η Νίκη και ο Νικόλας, που όπως τους αποκαλεί η Φήμη Χατζηγιάννη, είναι τα διαμάντια της κοινωνίας μας, εντούτοις όμως κάποιες φορές ζουν στο περιθώριο γιατί όλοι εμείς δεν θέλουμε να δούμε τι ακριβώς κρύβουν στις ψυχές τους. Ο κάθε ένας Ανδρέας, Νίκη και Νικόλας είναι με τη σειρά τους ταλαντούχοι στο τομέα τους κι’ ας είναι καθηλωμένοι στα αναπηρικά αμαξίδια. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο κύριος λόγος που η Φήμη Χατζηγιάννη σε συνεργασία με την οργάνωση Νεόφυτος, θέλησε να δείξει σε όλους ότι οι συγκεκριμένοι που ζουν ανάμεσα μας είναι ότι καλύτερο έχει προσφέρει σε όλους εμάς, η ζωή.

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης

Η Φήμη Χατζηγιάννη αξίζει τη προσοχή μας γιατί μέσα από τον ανθρώπινο χαρακτήρα της φέρνει στην επιφάνεια άτομα που αξίζουν…Να επισημανθεί, ότι η συγκεκριμένη δημιουργία είναι το τελευταίο της χρονιάς που παρουσιάζει η ταλαντούχα φωτογράφος υποσχόμενη ότι με το νέο χρόνο θα κυκλοφορήσει κάτι μεγαλύτερο, το οποίο θα «προκαλέσει» και πάλι την προσοχή μας.

Η Νίκη Παπαπέτρου
Ο Ανδρέας Βοσκού

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: