25.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΡΕΤΑΝΙΑ: Έκανε ψεύτικο γάμο για να της στείλει μήνυμα ο πρώην της...

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Έκανε ψεύτικο γάμο για να της στείλει μήνυμα ο πρώην της (Βίντεο)

-

Απελπισμένη φάνηκε να ήταν μια νεαρή με το όνομα Έισλι από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία πραγματοποίησε ψεύτικο γάμο ώστε να “ζηλέψει” ο πρώην της και να της στείλει μήνυμα.

Διοργάνωσε τον… γάμο της, μόνο πού ήταν ψεύτικος ώστε να της στείλει μήνυμα ο πρώην της. Και για να είναι πειστικός και σωστός γάμος, πλήρωσε μέχρι και φωτογράφο, όπου τράβηξε μερικές φωτογραφίες με τον γαμπρό. Εκτός από ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και πέπλο, φάνηκε να έχει κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ ενώ φωτογραφίστηκε με ένα τεράστιο μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.Φυσικά από το «άλμπουμ» δεν απουσίαζε ο γαμπρός, πως θα μπορούσε άλλωστε, για να φωτογραφηθεί ως ο νέος της σύζυγος. Τράβηξαν μερικά δυνατά ενσταντανέ όπως αγκαλιασμένοι, δίπλα στη γαμήλια τούρτα, παίζοντας κάτι στο πιάνο κτλ.

Κι αν όλα αυτά δεν ήταν φανταχτερά και πειστικά, η νύφη έβγαλε φωτογραφία και με το άλογο, που προφανώς την μετέφερε στην εκκλησία. Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά της κόστισαν μια περιουσία και το αποτέλεσμα ήταν, να δει τελικά τα stories της ο πρώην της, αλλά να μην της στείλει ποτέ μήνυμα. Όπως έγραψε όμως ένας χρήστης του TikTok- και μάλλον δεν σκέφτηκε η Έισλι- και να ήθελε να της στείλει, γιατί να το κάνει, όταν είδε ότι παντρεύτηκε και προχώρησε στη ζωή της;

Πηγή: gazzetta.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: