16.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΑΤΙΝΙ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Γαλλικού καναλιού ΤV5 Monde στη Μοσφιλωτή-Απέσπασε...

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΑΤΙΝΙ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Γαλλικού καναλιού ΤV5 Monde στη Μοσφιλωτή-Απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο τουρισμού από την Γαλλία (Φώτο)

-

Πέντε δημοσιογράφοι και παραγωγοί του δεύτερου μεγαλύτερου καναλιού του κόσμου το Γαλλικό TV5 MONDE επισκέφθηκαν το Μουσείο Πλατίνι το οποίο βρίσκεται στην Μοσφιλωτή και πραγματοποίησαν τα γυρίσματα για το αφιέρωμα του Μισέλ Πλατινί.

Το Μουσείο Πλατίνι, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι ο Φίλιππος Σταύρου, γνωστός ως Πλατινί διαθέτει στη συλλογή του σήμερα πέραν των 50.000 αθλητικών και ποδοσφαιρικών εκθεμάτων. Τόσο οι Γάλλοι δημοσιογράφοι όσο και το συνεργείο που  φιλοξενήθηκαν από τον Φίλιππο Σταύρου ενθουσιάστηκαν από τα εκθέματα τα οποία είναι αφιερωμένα στον σπουδαίο Μισέλ Πλατινί. Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστεί στη Γαλλία ενώ δεν αποκλείεται να προβληθεί και σε άλλες χώρες. Να θυμίσουμε, ότι ο Φίλιππος Σταύρου είναι ίσως ο πιο μεγάλος θαυμαστής του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Στο ναό του Πλατινί όπως τον χαρακτηρίζουν, υπάρχουν μεταξύ άλλων επιστολές από τον θρύλο του ποδοσφαίρου, παπούτσια ,φανέλες, μπάλες, σημαίες, εισιτήρια αγώνων και προσωπικά αντικείμενα που αφορούν την καριέρα του Μισέλ Πλατινί. Ανάμεσα στα εκθέματα υπάρχουν και φωτογραφίες από την παιδική ηλικία και το γάμο του Μισέλ Πλατινί. Ο ίδιος τα συλλέγει εδώ και 32 χρόνια ενώ το πρώτο ρεκόρ Γκίνες το είχε λάβει για τα 40,669 αθλητικά και ποδοσφαιρικά εκθέματα.

o συλλέκτης θα συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ώστε να σπάσει και άλλα ρεκόρ, ενώ στόχος του είναι να κάνει ακόμη ένα ρεκόρ Γκίνες, σπάζοντας το προηγούμενο που κατέχει το 2017, με εξήντα χιλιάδες ποδοσφαιρικά και αθλητικά εκθέματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Γαλλία τίμησε το Μουσείο Πλατινί με το χάλκινο μετάλλιο του τουρισμού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: