16.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΑΣ: «Πέρασα έντονες κρίσεις πανικού, έφτασα σε σημείο να θέλω να...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΑΣ: «Πέρασα έντονες κρίσεις πανικού, έφτασα σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω την δουλειά» (Φώτο)

-

Ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας  οποίος για τριάντα χρόνια «ψάχνει» τη χαρά μέσα από τους ρόλους του βρέθηκε στην εκπομπή του «Mega Καλημέρα» και συνομίλησε με την Ελεωνόρα Μελέτη.

Ο ηθοποιός που υποδύεται  τον Μπουκουράν στην κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην περίοδο της καραντίνας, για τη νέα πετυχημένη κωμωδία του MEGA, την οικογένειά του αλλά και την παραμονή του στην Κύπρο για τριάντα χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος συγκινημένος αναφέρθηκε στο γιο του, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός.



«Έχω παίξει σε θεατρική παράσταση με τον γιο μου και συγκινήθηκα εκείνη την στιγμή. Ο γιος του τελείωσε ακολούθησε τα χνάρια του και πρόσφατα αποφοίτησε από τη δραματική σχολή και έχει αναλάβει τον πρώτο του ρόλο στον ΘΟΚ».

Αντίθετα η κόρη του σπουδάζει στο εξωτερικό «Η κόρη μου κάνει κλασσικό τραγούδι στο εξωτερικό, που είναι πιο δύσκολο επάγγελμα και της είπα ή που θα μας σώσεις ή που θα σε ταΐζω μια ζωή».

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πέρασε «Πέρασα έντονες κρίσεις πανικού, έφτασα σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω την δουλειά. Δεν μου άρεσε που ήμουν πάνω στην σκηνή. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Αυτό κράτησε για ένα χρόνο. Το πάλεψα μόνος μου και τα κατάφερα».

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει καταλάβει πόση απήχηση έχει ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά. Στο twitter είναι στο νούμερο 6, αλλά δεν γνωρίζει και πάρα πολλά πράγματα γι’ αυτό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: