ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ-ΤΖΙΛ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: ΟΙ ΣΤΙΛΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ-Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα η Βασίλισσα Ράνια κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο, μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Αμπντουλάχ Β’.

Το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν και αυτή ήταν η πρώτη φορά που το προεδρικό ζεύγος υποδέχτηκαν κάποιον Βασιλιά στο Λευκό Οίκο από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους τον περασμένο Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γιος τους, Πρίγκιπας Χουσεϊν ο οποίος είναι και ο κληρονόμος του θρόνου ήταν μαζί τους.

Η Βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα midi φόρεμα σε έντονη απόχρωση του κόκκινου, διά χειρός του σχεδιαστή μόδα Hussein Bazaza από τη Βηρυττό ενώ η Τζιν Μπάιντεν επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα και σακάκι σε λευκή απόχρωση.Οι  δύο γυναίκες έκαναν βόλτα στον Λευκό Οίκο και στους κήπους του, συνομίλησαν πίνοντας τσάι με άλλες κυρίες και φωτογραφήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η βασίλισσα Ράνια και η Τζιλ Μπάιντεν συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως ανέφερε το γραφείο της βασίλισσας.

Σε δεύτερη εμφάνιση στον Λευκό Οίκο, η βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και μια φαρδιά παντελόνα στο χρώμα της μέντας.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης με το πράσινο πουκάμισο και το λευκό παντελόνι
Μια από τις εμφανίσεις της Βασίλισσας Ράνιας

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Δώδεκα έργα που βοήθησε να γεννηθούν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον ΘΟΚ

Η Αλεξία Παπαλαζάρου δεν θα βρίσκεται στην αίθουσα για...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: Εικόνες παραμέλησης στον χώρο στάθμευσης- Σκουπίδια και παραμελημένες φοινικιές στο πάρκινγκ-(Φώτο)

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια δίπλα στα κράσπεδα, πεσμένα φοινικόφυλλα...

ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Προεδρικό η συζήτηση για αναστολή των εργασιών της ασφαλτικής μονάδας

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον εργολάβο την...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

Topics

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βρήκαν τη λύση στα χαρτιά – Η πόλη περιμένει έργα

Μετά από χρόνια διαδικασιών, αποφάσεων και εκκρεμοτήτων, ανακοινώθηκε ακόμη...

ΠΑΦΟΣ: Στην Εντατική 54χρονη μετά από παράσυρση – Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται...

Related Articles

Popular Categories