ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ: «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ…»

Δύσκολες ώρες περνά ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του, Κώστας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν για την μεγάλη απώλεια του.

Φωτογραφία: Δήμητρα Κανάκη

Σε ανάρτησή του, στο προσωπικό του λογαριασμό, ο πετυχημένος ερμηνευτής εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο κόσμο όσο και στα ΜΜΕ που χειρίστηκαν το θέμα το ξαφνικού θανάτου του αδελφού του, με σεβασμό.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού Κώστα, κατέθεσαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στη μνήμη του και απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Λήμνου που συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στο πένθος μας, επισφραγίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τέλος, ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα στα social media καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός».

Hot this week

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: «Στο Κίνι γεννήθηκε ένας έρωτας για μένα» – Ο κουμπάρος της Αντιγόνης Τασούρη μιλά για τη Σύρο

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Χρήστος Γρηγοριάδης επισκέφθηκε πρόσφατα τη...

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα μεγάλο εργοτάξιο μέχρι το τέλος Ιουνίου – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Η Κύπρος μπαίνει στον Ιούνιο με δεκάδες οδικά έργα...

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Υποψίες για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ – Τεκμήρια εξετάζει η Αστυνομία

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα,...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η νέα γυναιοκτονία συγκλονίζει-39χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι, τα δύο ανήλικα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Καλαμάτα, μετά...

Topics

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Υποψίες για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ – Τεκμήρια εξετάζει η Αστυνομία

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα,...

Related Articles

Popular Categories