Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025
8.2 C
Cyprus

GOOD NEWS x H&M: ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ UNISEX ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Η H&M ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό τη συνεργασία της με την Good News, το βρετανικό brand παπουτσιών που είναι γνωστό για τα παιχνιδιάρικα αθλητικά παπούτσια με τη ρετρό αισθητική και την ακλόνητη δέσμευση του για βιωσιμότητα. Πρόκειται για την πρώτη στα χρονικά συνεργασία παπουτσιών της H&M που παρουσιάζει καινοτόμα υλικά, όπως οι ίνες Bananatex® από μπανανιές και το vegan δέρμα Vegea™ από σταφύλια. Η unisex συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο hm.com από σήμερα  1η Απριλίου.



Η Good News είναι ένα brand παπουτσιών με περιβαλλοντική συνείδηση που ιδρύθηκε από τη Nia Jones και τον φίλο της Ben Tattersall το 2016 στο Λονδίνο. Μέσα από τους προηγούμενους ρόλους τους στον κλάδο της μόδας, οι δύο ιδρυτές του brand είχαν δει με τα μάτια τους τις ποσότητες αποβλήτων που μπορεί να παράγει η βιομηχανία των παπουτσιών. Η Good News είναι η απάντησή τους σε αυτό το πρόβλημα. Ο στόχος τους είναι να φέρνουν «καλά νέα» στους ανθρώπους και παράλληλα να συμβάλλουν στην αλλαγή με χαμόγελο. Το δίδυμο δεν κοιτάζει ποτέ πίσω και εξερευνά συνεχώς νέα, καινοτόμα υλικά για τα παπούτσια που δημιουργεί.


Η Good News και η H&M ενώνουν τις δυνάμεις τους και λανσάρουν μια συλλογή unisex αθλητικών παπουτσιών με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αποτελείται από επτά αθλητικά παπούτσια κι ένα ζευγάρι sliders σε μια ζωηρή χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από τα 70s. Κάθε κομμάτι έχει τα δικά του βιώσιμα στοιχεία, όπως σόλα από ανακυκλωμένο καουτσούκ και επάνω τμήμα από ανακυκλωμένο βαμβάκι, Vegea™ και Bananatex®. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τρία στυλ της συλλογής σε παιδικά νούμερα. Η Good News x H&M επαναπροσδιορίζει τον σχεδιασμό και την παραγωγή των αθλητικών παπουτσιών, προάγοντας τον στόχο και των δύο εταιρειών για επίτευξη κυκλικότητας σε όλες τις διαδικασίες τους.  

Hot this week

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΟΔΑ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ: Extended Pop-Up του Μιχάλη Παντελίδη με την Άννα Μιχαηλίδου

Η σύγχρονη κυπριακή μόδα δίνει ραντεβού στο κέντρο της...

ΤΖΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Μοίρασε δώρα σε παιδιά στο Καϊμακλί… πάνω σε φορτηγό-(Φώτο-Βίντεο)

Πάνω σε καταστόλιστο φορτηγό, ο επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου, μαζί...

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ-ΔΑΝΙΕΛΑ: Ένα μουσικό ταξίδι συναισθημάτων-Πατέρας και κόρη επί σκηνής

Μια μουσική πανδαισία επί σκηνής υπόσχονται ο Κώστας Χατζής...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Η τέχνη ως καθρέφτης της κοινωνίας χωρίς λογοκρισία – Ο καλλιτέχνης που προκαλεί σπάζοντας τα κατεστημένα-(Βίντεο)

Ο καλλιτέχνης Γιώργος Γαβριήλ βρέθηκε στο προσκήνιο της επικαιρότητας,...

«Σ’ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ»: Η παράσταση της Νέας Σκηνής με τον νέο χρόνο

Η νέα χρονιά στη Νέα Σκηνή «Νίκος Χαραλάμπους» ξεκινά...

Topics

ΤΖΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Μοίρασε δώρα σε παιδιά στο Καϊμακλί… πάνω σε φορτηγό-(Φώτο-Βίντεο)

Πάνω σε καταστόλιστο φορτηγό, ο επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου, μαζί...

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ-ΔΑΝΙΕΛΑ: Ένα μουσικό ταξίδι συναισθημάτων-Πατέρας και κόρη επί σκηνής

Μια μουσική πανδαισία επί σκηνής υπόσχονται ο Κώστας Χατζής...

«Σ’ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ»: Η παράσταση της Νέας Σκηνής με τον νέο χρόνο

Η νέα χρονιά στη Νέα Σκηνή «Νίκος Χαραλάμπους» ξεκινά...

ΝΥΧΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝ: Εκρηκτικά, ναρκωτικά και 160 τροχαίες καταγγελίες σε ένα βράδυ

Πέραν των 910 τροχαίων ελέγχων διενεργήθηκαν σε Παγκύπρια βάση...

ΚΥΠΡΟΣ: Τσουχτερό κρύο και χιόνια στο Τρόοδος – Άστατος καιρός από την Τρίτη

Με αίθριο καιρό αλλά τσουχτερό κρύο ξεκινά η εβδομάδα,...

ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 2025: Εκεί που πήγαμε, όσα είδαμε και δεν ξεχνιούνται

Λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2025, κάναμε μια...

Related Articles

Popular Categories