16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: TO ΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: TO ΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ

-

Κύπριοι σχεδιαστές τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα τοποθετήσουν στο Δέντρο της ζωής. Ελπίδας και αγάπης, το δικό τους μοναδικό γούρι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Η σχεδιάστρια Ελίνα Λεβέντη δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει και εκείνη το δικό της γούρι, αφού είναι γνωστή για τα αλτρουιστικά της αισθήματα.

Πριν από λίγη ώρα η γνωστή σχεδιάστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό το δικό της γούρι που σχεδίασε στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της αλλά και ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μια προσπάθεια για όλα τα μωρά !!!!! Έφτιαξα και εγώ το δικό μου γούρι και ευχή μου σε όλα τα παιδιά αλλά και στους δικούς τους ανθρώπους να βρουν την δύναμη να ξεπεράσουν την δοκιμασία που περνάνε και να βγουν νικητές!!!!!The reflection of your power!!!! Το πιστεύω ακράδαντα πως μόνο μέσα μας μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε δοκιμασία .Εμείς είμαστε η δύναμη μας. Ένα Όνειρο μια Ευχή. 15th of February l Childhood cancer day l Nicosia 2021. Κύπριοι σχεδιαστές θα τοποθετήσουν το δικό τους μοναδικό γούρι τοποθετώντας το στο Δέντρο της ζωής, Ελπίδας και αγάπης τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου στην οδό Στασικράτους 29 στη Λευκωσία από τις 9.30 μέχρι τις 2.30».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: