16.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSPARIS HILTON: ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΤΗΣ

PARIS HILTON: ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΤΗΣ

-

Επιζών κακοποίησης είναι η διάσημη κληρονόμος Paris Hilton, η οποία βρέθηκε σε ακρόαση της επιτροπής της Γερουσίας στη Γιούτα. Η 39χρονη περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις δεκαέξι χρονών στο Σχολείο Provo Canyon.

«Το όνομά μου είναι Paris Hilton. Είμαι επιζών κακοποίησης…Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση.Είχα αποκοπεί από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου», κατηγορώντας το προσωπικό ότι είναι «κακό και σαδιστικό».

«Είμαι η απόδειξη ότι τα λεφτά δε σε προστατεύουν από την κακοποίηση»

Η ίδια, όπως δήλωσε έκλαιγε κάθε βράδυ, μέχρι να της πάρει ο ύπνος και προσεύχονταν ότι θα ξυπνούσε από αυτόν τον εφιάλτη. Να θυμίσουμε, ότι τον περασμένο Αύγουστο η διάσημη κληρονόμος είχε αναφερθεί στην κακοποίηση που βίωσε σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, όπου είχε πει ότι η 11μηνη παραμονή της στο συγκεκριμένο ίδρυμα της προκάλεσε ένα τραύμα που την έχει στιγματίσει.

Στην κατάθεση της εξιστόρησε ενώπιον της επιτροπής την ιστορία της δηλώνοντας ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια, βλέπει έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη ότι την απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, και την κακοποιούν. «Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει».

«Δεν υπήρχε καθόλου προσωπικός χώρος, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν. Στα 16 μου χρόνια – ως παιδί – ένιωσα τα μάτια τους να κοιτάζουν το γυμνό μου σώμα. Ήμουν παιδί και ένιωθα ότι παραβιαζόμουν κάθε μέρα».

Παράλληλα, η ίδια την κατάθεσή της, παραδέχτηκε πως εξαναγκάστηκε να καταναλώσει φάρμακα που την έκαναν να νιώθει μούδιασμα και εξαντλημένη και δεν ανέπνεε καθαρό αέρα, ούτε έβλεπε το φως του ήλιου για 11 μήνες.

Τον περασμένο Αύγουστο η Paris Hilton, είχε πάει έξω από το ιδιωτικό οικοτροφείο, Provo Canyon School στη Γιούτα, κρατώντας πλακάτ στα χέρια και φωνάζοντας εναντίον των υπεύθυνων.

«Το να μιλάς για κάτι τόσο προσωπικό ήταν και εξακολουθεί να είναι τρομακτικό»

Σκοπός της μαρτυρίας της, είναι να στηρίξει ένα νομοσχέδιο για περισσότερη κυβερνητική εποπτεία των κέντρων θεραπείας για νέους και να απαιτήσει να καταγράφουν τις τακτικές που χρησιμοποιούν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το μέτρο έχει περάσει ενώ  η ίδια κάλεσε τον πρόεδρο Biden και τους ηγέτες του Κογκρέσου να αναλάβουν δράση «Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα.To νομοσχέδιο θα βοηθήσει σίγουρα πολλά παιδιά, αλλά υπάρχει προφανώς περισσότερη δουλειά που πρέπει να κάνουμε και δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να συμβεί αλλαγή».

Στο ντοκιμαντέρ η 39χρονη ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Provo Canyon ως «ανήσυχη έφηβη», υπέστη ψυχική και σωματική κακοποίηση από το προσωπικό.
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: