19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΟΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ: ΤΑ «ΕΞΥΠΝΑ» ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ (βίντεο)»

ΒΑΣΟΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ: ΤΑ «ΕΞΥΠΝΑ» ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ (βίντεο)»

-

Ένα βίντεο που περιέχει την κατάσταση και την απόφαση για το άνοιγμα των θεάτρων αναρτήθηκε πριν από λίγο από το διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, Βάσο Αργυρίδη.

Ο Βάσος Αργυρίδης μιλά για τη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και με καυστικό τρόπο αναλύει τα μέτρα που αποφασίστηκαν τονίζοντας ότι το Παττίχειο Θέατρο δεν θα «δέχεται» τον αριθμό των 50 ατόμων αλλά μόνο 25 θεατρόφιλους με την λεγόμενη «οικογενειακή παράσταση» για την ασφαλέστερη προστασία των θεατών από το κορονοϊο.

«Δεν ξέρω πώς μπορεί ένα θέατρο να αντέξει τόση ευτυχία…Εμείς, θα  μειώσουμε τα άτομα σε 25 άτομα…. Δηλαδή θα έρχονται στο θέατρο αυστηρά οι συγγενείς πρώτου βαθμού, οι γονείς, τα παιδιά…άντε και τα πεθερικά…θα ελέγχονται στην είσοδο….Τα υπόλοιπα μέλη, β’ βαθμού θα έρχονται στην δεύτερη παράσταση…Αυτό είναι το μέτρο που θα εφαρμόσουμε…Αυτό το μέτρο είναι το λεγόμενο «οικογενειακή παράσταση…».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...