22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

-

Μια νέα πλατφόρμα έχει ιδρυθεί με στόχο τον αγώνα ανασυγκρότησης του τόπου η οποία ονομάζεται «Πορεία Αλλαγής» και την αποτελούν άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες. Η πρωτοβουλία για δημιουργία της πλατφόρμας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έχει εκδοθεί, αναλαμβάνεται με στόχο τον αγώνα ανασυγκρότησης του τόπου, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, κοινοβουλευτική παρουσία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Παρών στην πλατφόρμα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου η πλατφόρμα σύντομα θα ανακοινώσει περαιτέρω πολιτική δράση ενόψει των βουλευτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, όπως αυτή υπαγορεύεται από την επισυναπτόμενη ιδρυτική διακήρυξη της «Πορείας Αλλαγής».

Στην “Πορεία Αλλαγής” συμμετέχουν ο Κώστας και ο γιος του, Τόνι Δημητρίου

Την προσωπική διοικούσα επιτροπή της «Πορεία Αλλαγής» αποτελούν γνωστά ονόματα όπως  ο Άδωνις Παπακωνσταντίνου Επιχειρηματίας / πρώην περιφερειακός πρόεδρος πολυεθνικής,  Ανδρέας Ελευθεριάδης Ιδρυτής /Πρώην Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Βασιλική Πελεγκάρη-Κυριάκου Δημοσιογράφος / Σεναριογράφος, Γιαννάκης Πύροκκας Διεύθυνση Ξενοδοχείων, Φοίβη Τραμουντανέλλη Νομικός, Φώτος Φωτιάδης Ηθοποιός / σκηνοθέτης, Χρύσανθος Χρυσάνθου Ηθοποιός / Σκηνοθέτης.

Η μουσικός-τραγουδίστρια Κωνσταντίνα

Την «πλατφόρμα Αλλαγής» υποστηρίζουν και  γνωστά ονόματα από το χώρο της μουσικής και θεατρικής ζωής του τόπου όπως ο σκηνοθέτης/παραγωγός Αλέξης Δημητρίου, η τραγουδίστρια-μουσικός Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου, ο ερμηνευτής Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: