12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSAMANDA GORMAN: Η ΝΕΑΡΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ BIDEN ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ...

AMANDA GORMAN: Η ΝΕΑΡΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ BIDEN ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ NIΚΟΥ ΚΟΥΛΗ (βίντεο)

-

Mια από τις εντυπωσιακές παρουσίες της χθεσινής ορκωμοσίας του Joe Biden είναι και αυτή της νεαρής ποιήτριας Amanda Gorman. Η 22χρονη ποιήτρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή ορκωμοσίας με το όνομα της να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα λόγια της να αναπαράγονται από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η Amanda Gorman, η νεότερη ποιήτρια στην ιστορία των ΗΠΑ προσέφερε ένα ελπιδοφόρο όραμα για μια βαθιά διχασμένη χώρα, απαγγέλλοντας το ποίημά της «The Hill We Climb».  H νεαρή ποιήτρια όμως ξεχώρισε και για τις στιλιστικές της επιλογές με τα σκουλαρίκια που φορούσε αφού είναι του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Κούλης. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε το θαυμασμό του για τη νεαρή ποιήτρια, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως τα σκουλαρίκια που φορούσε στην τελετή ορκωμοσίας ήταν δώρο της Orpah Winfrey.

Τα σκουλαρίκια του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Κούλη, τα οποία φόρεσε η νεαρή ποιήτρια στην ορκωμοσία του Joe Biden

Στην ανάρτησή του ο Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων ανέφερε τον ενθουσιασμό του αλλά και τη τιμή που νοιώθει πώς ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Ελλάδα παρουσίασε τη δουλειά του μέσα σε αυτή την εξαιρετική και μεγαλοπρεπή περίσταση.

Ο Έλληνας σχεδιαστής Νίκος Κούλης

«Ολόκληρος ο κόσμος είναι μάρτυρας αυτής της ιστορικής στιγμής στην Αμερική. Το να παρακολουθεί κανείς την Αμάντα Γκόρμαν να ανεβαίνει στη σκηνή στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν υπογραμμίζει τη δύναμη της νεότητας, της ελπίδας, της αφοσίωσης, της χάρης και της ενότητας. Νιώθω δέος που ως ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Ελλάδα, η δουλειά είναι με κάποιο τρόπο παρούσα σε αυτή την εξαιρετικά συμβολική και μεγαλοπρεπής περίσταση.  Είμαι ευγνώμων που η Όπρα επέλεξε τη συλλογή με τα κοσμήματά μας ως δώρο σε αυτήν την εξαιρετική γυναίκα, τη νεότερη ποιήτρια που εμφανίστηκε σε ορκωμοσία Προέδρου στις ΗΠΑ.  Η παρουσία της, τα λόγια της, το πνεύμα της, η φωνή της συλλαμβάνουν μια εξαιρετική υπερηφάνεια και πυροδοτούν μία αφύπνιση».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...