24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΛΙΑΝΑ ΧΑΛΚΙΑ: ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ...

ΗΛΙΑΝΑ ΧΑΛΚΙΑ: ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

-

Η Ηλιάνα Χαλκιά έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για το γιο της Ορέστη Σοφοκλέους, και να νοιώθει ότι έκανε για το παιδί της άξιζε το κάθε τι. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος, πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ την διάκριση που πήρε ο επίσης ηθοποιός, γιος της, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε στο προσωπικό της προφίλ τα εξής συγκινητικά λόγια «Η διάκριση του Ορέστη μου!Βραβείο πρώτου Ανδρικού Ρόλου, στο Φεστιβάλ Ταινιών της Αμερικής!!! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αυτό να σου ανοίξει τον μεγάλο δρόμο της δουλειάς σου που τόσο αγαπάς…και ξενιτεύτηκες…Το αφιερώνω σε όλους αυτούς που σε ανάγκασαν να φύγεις από την χώρα σου!!! Η ευχή μου και η αγάπη μου να σε προστατεύει πάντα! Μπράβο γιε μου!!!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορέστης Σοφοκλέους την τελευταία περίοδο ζει στην Αμερική και διαπρέπει για το ρόλο του στην αμερικανική σειρά “SangreNegra”. Ο Κύπριος ηθοποιός έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και στην θεατρική σκηνή της Κύπρου.

Η γνωστή σε όλους Ηλιάνα Χαλκιά, είναι η αδελφή του πετυχημένου πρωταγωνιστή Τάσου Χαλκιά και μητέρα του ηθοποιού Ορέστη Σοφοκλέους. Την λατρέψαμε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Την Πάτησα», όταν υποδυόταν την μητέρα της Άννας Μονογιού. Είναι Eλληνίδα ηθοποιός αλλά και σεναριογράφος που κατέκτησε τον καλλιτεχνικό χώρο της Kύπρου. Η ίδια ζει μόνιμα στο νησί μας, και ξεχωρίζει τόσο για το ήθος της όσο και το ταλέντο της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: