ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΣΙΜΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Γονείς για πρώτη φορά – Ένας ρόλος που ξεπερνά όλα τα άλλα

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους ζουν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεμίζοντας τις καρδιές τους με απέραντη χαρά και συγκίνηση.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας τρεις τρυφερές φωτογραφίες από το μαιευτήριο. Στις εικόνες, η Σιμώνη φαίνεται συγκινημένη να κρατά για πρώτη φορά τη μικρή τους στην αγκαλιά.

«Σήμερα, καθώς κρατώ στην αγκαλιά μου το μικρό μας θαύμα, νιώθω μια απέραντη ευγνωμοσύνη. Η γυναίκα μου, με τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της, έφερε στη ζωή μας το πιο πολύτιμο δώρο. Σε κάθε πόνο, σε κάθε στιγμή αγωνίας, η καρδιά της χτύπαγε για εμάς.
Αγάπη μου, είσαι η ηρωίδα μου, η πηγή της ζωής και της αγάπης. Αυτό το ταξίδι είναι μόνο η αρχή και μαζί θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Σ’ ευχαριστώ που με έκανες μέρος αυτού του θαύματος. Σήμερα έμαθα ότι η αγάπη έχει πολλές μορφές, αλλά η δική σου είναι η πιο δυνατή απ’ όλες. Σε αγαπώ βαθιά και ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί αυτή τη νέα περιπέτεια».

Ένα νέο και υπέροχο κεφάλαιο μόλις ξεκίνησε για τον Ανδρέα και τη Σιμώνη, αυτή τη φορά στον πιο όμορφο ρόλο της ζωής τους – αυτόν των γονιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Θύελλα αντιδράσεων για τον πυροβολισμό ζώων – Σοκάρει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ένα αποκρουστικό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Το αντίο που ζει μέσα στη μουσική – Λαϊκό προσκύνημα για τη μεγάλη ερμηνεύτρια

Ο θάνατος της Μαρινέλλας, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026,...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Πρωτοφανής απαγόρευση εισόδου στον Πατριάρχη στον Ναό του Παναγίου Τάφου την Κυριακή των Βαΐων

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ, καθώς – σύμφωνα με...

Related Articles

Popular Categories