ΛΕΜΕΣΟΣ: Χρόνιο χάος στην παραλιακή-Απειλές στην ΕΜΕΛ μετά το περιστατικό με τον οδηγό-Τέθηκε εκτός δρομολογίων-«Δεν είπα τίποτε για τη μάνα σου…»-(Βίντεο)

Η παραλιακή διαδρομή της Λεμεσού ταλανίζεται εδώ και μήνες από μικρή ομάδα νεαρών που προκαλούν φασαρίες και ζημιές στα λεωφορεία, τρομοκρατώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο, οδηγός λεωφορείου φαίνεται να χειροδικεί και να ψεκάζει με σπρέι ανήλικο μαθητή, ενώ ο μαθητής ακούγεται να του λέει πως δεν έβρισε τη μητέρα του, ούτε τον έβρισε ο ίδιος.

Η ΕΜΕΛ έθεσε τον οδηγό εκτός δρομολογίων και σε δήλωσή του στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, Πέτρος Θεοχαρίδης, ανέφερε ότι η εταιρεία δέχθηκε απειλητικό μήνυμα πως αν δεν απολύσει άμεσα τον οδηγό, θα προκληθούν μαζικές ζημιές στα λεωφορεία της. Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη ομάδα ανήλικων έχει προκαλέσει και στο παρελθόν σοβαρά επεισόδια, ενώ έχουν καταγράφει περιστατικά όπου νεαροί έπαιζαν μπάλα μέσα στο λεωφορείο, ενοχλώντας επιβάτες, ενώ πρόσφατα επιβάτης υπό την επήρεια ναρκωτικών έσπασε μπουκάλι και απείλησε οδηγό.

Η εταιρεία σημειώνει ότι οι οδηγοί, δεν έχουν δικαίωμα να κατεβάσουν επιβάτες από το λεωφορείο, παρά μόνο να καλέσουν την Αστυνομία. Στο τελευταίο περιστατικό, ο οδηγός επικοινώνησε με την εταιρεία και την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του. Η ΕΜΕΛ αναφέρει ότι, αν και η ενέργεια του οδηγού είναι καταδικαστέα, αποτελεί ένα από τα πολλά περιστατικά που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οδηγοί, ειδικά στη συγκεκριμένη διαδρομή της παραλιακής Λεμεσού, όπου οι συνεχείς προκλήσεις και οι επιθέσεις σε λεωφορεία δυσκολεύουν την ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό, λαμβάνοντας καταθέσεις από τον οδηγό, τον ανήλικο και αυτόπτες μάρτυρες, ώστε να διαπιστώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε με αλκοόλ σχεδόν πέντε φορές πάνω από το όριο – Στο Δικαστήριο 25χρονος

Με ένδειξη αλκοόλης σχεδόν πέντε φορές πάνω από το...

ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ στο ΥΠΑΝ: «Δεν θα πληρώσουν οι εκπαιδευτικοί τα λάθη του συστήματος»

Με το βλέμμα στραμμένο στη συνάντηση της Τρίτης με...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ… ΑΠ’ ΟΛΑ: Βροχές, καταιγίδες και μετά άνοδος της θερμοκρασίας

Με βροχές, νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες θα κυλήσει ο...

COMIC CON: Πώς μια παρέα φίλων έφερε στην Κύπρο έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας-(Φώτο-Βίντεο)

Πριν από μερικά χρόνια, το να εμφανιστεί κάποιος στους...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Έξι χρόνια χωρίς την Άλκηστη – «Σαν αύριο θα γιόρταζες τα 80 σου γενέθλια! Μας λείπεις!»

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της σπουδαίας...

Topics

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ… ΑΠ’ ΟΛΑ: Βροχές, καταιγίδες και μετά άνοδος της θερμοκρασίας

Με βροχές, νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες θα κυλήσει ο...

ΛΑΤΣΙΑ: Ένας περίπατος στη Μακαρίου που καταντά… βόλτα ανάμεσα στα σκουπίδια-(Φώτο)

Ένας απογευματινός περίπατος στη λεωφόρο Μακαρίου στα Λατσιά ήταν...

ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ: Κλείνει μία λωρίδα λόγω εργασιών – Τι αλλάζει στην κυκλοφορία

Σε αλλαγές στην κυκλοφορία προχωρά ο ΕΟΑ Λευκωσίας, λόγω...

ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΜΠΟΥ: Κλειστός δρόμος λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης νερού

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι ο δρόμος Πύργου...

Related Articles

Popular Categories