16.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΟΜ HANKS: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ JOE BIDEN

ΤΟΜ HANKS: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ JOE BIDEN

-

Ο Tom Hanks θα παρουσιάσει μια ειδική εκπομπή, που θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, τη βραδιά της ορκωμοσίας του Joe Biden, με καλεσμένους από τον χώρο της μουσικής, όπως τον John Bongiovi και τον Justin Timberlake, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Τom Hanks θα είναι παρουσιαστής της ορκωμοσίας

H ομάδα του Joe Biden δεν επιβεβαίωσε τίποτε ακόμη, ωστόσο ο Justin Timberlake και η τραγουδίστρια Demi Lovato δήλωσαν από την πλευρά τους τη διεξαγωγή της εν λόγω εκδήλωσης και την παρουσία τους.

Η ομάδα του προέδρου των ΗΠΑ δεν έχει επιβεβαιώσει τους εορτασμούς

Το πρόγραμμα δημιούργησε η επιτροπή προεδρικής ορκωμοσίας και θα αντικαταστήσει τους συνήθεις εορτασμούς με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, που ματαιώθηκαν φέτος για υγειονομικούς λόγους και για λόγους δημόσιας ασφαλείας.

Ο Justin Timberlake είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση

Να θυμίσουμε, ότι το 2009, η Aretha Franklin είχε τραγουδήσει στην πρώτη τελετή ορκωμοσίας του Barack Obama II. Είχαν επίσης τραγουδήσει ο Bruce Springsteen, οι U2, η Shakira και ο Stevie Wonder.  Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Beyonce είχε ψάλει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ για χάρη του επανεκλεγέντος προέδρου.  Αντιθέτως, το 2017, ο Donald Trump περιορίστηκε σε λιγότερο διάσημα ονόματα για την ορκωμοσία του.

H Shakira είχε τραγουδήσει στην πρώτη τελετή ορκωμοσίας του Barack Obama II.

Το «Celebrating America», η ειδική εκπομπή που θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου (από τις 20.30 έως τις 22.00 ET), θα μεταδοθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS, NBC, CNN και MSNBC, όπως και από το δίκτυο στο YouTube της επιτροπής ορκωμοσίας. Tο πρόγραμμα σύμφωνα με το ΑΠΕ θα αποτίνει επίσης φόρος τιμής στους «ήρωες» της χρονιάς που πέρασε, την οποία σηματοδότησε η πανδημία του νέου κοροναϊού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: