ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Στα ύψη το θερμόμετρο-Η Κύπρος βράζει με την προειδοποίηση να χτυπά «κίτρινο»

Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέρεται, η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς Κελσίου. Η προειδοποίηση ισχύει για την περίοδο μεταξύ 1 μ.μ. και 5 μ.μ., σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά τοπικά στα ανατολικά και στα νότια παράλια θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι, αρχικά, θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά και στα νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο και την Κυριακή θα παρατηρούνται το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις πρωινές ώρες, θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα παράλια. Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκδήλωση για το μέλλον της εκπαίδευσης στη Λεμεσό

Μια πρωτοβουλία που δεν μένει στη θεωρία αλλά ανοίγει...

ΙΤΑΛΙΑ: Σοκαριστική υπόθεση στο Άνγκρι-35χρονη φέρεται να ευνούχισε τον σύζυγό της

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συγκλόνισε την κοινότητα του Άνγκρι το...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Ζητούν άμεση συνάντηση με Πρόεδρο – Προειδοποιούν για κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΣΟΣ: Αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Παρατοξοβολίας στη Ρώμη – Δεύτερος στην Ευρώπη

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρίστος Μισός στο Πανευρωπαϊκό...

Topics

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκδήλωση για το μέλλον της εκπαίδευσης στη Λεμεσό

Μια πρωτοβουλία που δεν μένει στη θεωρία αλλά ανοίγει...

ΙΤΑΛΙΑ: Σοκαριστική υπόθεση στο Άνγκρι-35χρονη φέρεται να ευνούχισε τον σύζυγό της

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συγκλόνισε την κοινότητα του Άνγκρι το...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Ζητούν άμεση συνάντηση με Πρόεδρο – Προειδοποιούν για κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή...

ΚΥΚΚΟΣ ΜΠΑΜ-ΚΥΚΚΟΣ ΜΠΟΥΜ: Το 3ο πάρτι αποφοίτων στη Λευκωσία επιστρέφει δυνατά

Μια βραδιά αφιερωμένη στις αναμνήσεις, τη διασκέδαση και τις...

Related Articles

Popular Categories