16.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSDUNCAN JONES: ΣΥΓΚΙΝΕΙ O ΓΙΟΣ ΤΟΥ DAVID BOWIE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ...

DUNCAN JONES: ΣΥΓΚΙΝΕΙ O ΓΙΟΣ ΤΟΥ DAVID BOWIE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

-

Πέντε χρόνια πέρασαν από το θάνατο του David Bowie και ο γιος του, Duncan Jones ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ο οποίος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016  άφησε το δικό του στίγμα στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μαζί με την Κύπρια σύζυγό του και τον γιο του, Duncan Jones

«Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που πέθανε ο μπαμπάς. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αντιμετωπίζοντας το ο καθένας με το δικό του τρόπο. Αλλά είναι τόσο αξιοθαύμαστο και ευχάριστο που ο μπαμπάς εξακολουθεί να είναι τόσο ξεκάθαρα αγαπημένος από τόσους πολλούς. Ναι, τον χάσαμε… αλλά με τόσα πολλά «δικά του» στη δουλειά που έκανε, είναι σαφώς ακόμα εδώ».

Να θυμίσουμε ότι μετά από μια ιδιωτική μάχη με τον καρκίνο, ο εμβληματικός Βρετανός καλλιτέχνης πέθανε μόλις δύο ημέρες μετά τα 69α γενέθλιά του. Η δημοσίευση του γιου του, συνοδεύτηκε με το εξώφυλλο από το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Bowie, «Blackstar», το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου 2016, την ημέρα των γενεθλίων και δύο μέρες πριν πεθάνει, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

H πρώτη σύζυγός του David Bowie και μητέρα του Duncan Jones, Αngie

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη σύζυγός του David Bowie και μητέρα του Duncan Jones, Αngie κατάγεται από την Κύπρο. Μάλιστα ήταν αυτή που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή. Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα η Angie, είναι η αιτία που ο Bowie αγάπησε τόσο το νησί, σε βαθμό που το συμπεριέλαβε και σε ένα τραγούδι του. “Cyprus is my island/ When the going’s rough / I would love to find you / Somewhere in a place like that” που ηχογράφησε ο Bowie το 1979.

O David Bowie με τον γιο του, Duncan Jones

Η Angie Bowie, γεννήθηκε το 1949 στον Άγιο Δομέτιο της Κύπρου από πατέρα Αμερικανό, που εργάστηκε στην Κυπριακή Μεταλλευτική Εταιρία. Η μητέρα της ήταν πολωνικής καταγωγής. Έζησε με τον Bowie για 10 ολόκληρα χρόνια και μετά το γάμο τους το 1970, επισκέφθηκαν μαζί την Κύπρο για διακοπές μια-δυο φορές, έχοντας μαζί τους και τον μικρό τότε γιο τους Zowie.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: