Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
6.9 C
Cyprus

MΑRK ZUCKERBERG: ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ «ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ» ΣΤΟ DONALD TRUMP ΣΕ FACEBOOK KAI ΙΝSTAGRAM

Επ’ αόριστον τελικά θα είναι τα μέτρα που πήρε ο Mark Zuckerberg στους λογαριασμούς του Facebook και Instagram του Donald Trump, σύμφωνα με ανάρτησή του. Ο ίδιος βρίσκει υπεύθυνο τον τέως πρόεδρο των Ηνωμένων Εθνών για τα όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο.

«Τα σοκαριστικά γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο πρόεδρος Donald Trump σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον υπόλοιπο χρόνο του στο αξίωμα για να υπονομεύσει την ειρηνική και νόμιμη μετάβαση της εξουσίας στον εκλεγμένο διάδοχό του, Joe Biden.   Η απόφασή του να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα μας για να αποδοκιμάσει παρά να καταδικάσει τις ενέργειες των υποστηρικτών του στο κτίριο του Καπιτωλίου έχει δικαίως ενοχλήσει ανθρώπους στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Αφαιρέσαμε αυτές τις δηλώσεις χθες επειδή κρίναμε ότι το αποτέλεσμα τους — και πιθανώς η πρόθεσή τους — θα ήταν να προκαλέσουν περαιτέρω βία.

Μετά την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Κογκρέσο, προτεραιότητα για ολόκληρη τη χώρα πρέπει τώρα να είναι η εξασφάλιση ότι οι υπόλοιπες 13 ημέρες και οι ημέρες μετά την ορκωμοσία θα περάσουν ειρηνικά και σύμφωνα με τις καθιερωμένες δημοκρατικές νόρμες. Τα τελευταία χρόνια, επιτρέψαμε στον Πρόεδρο Trump να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα μας σύμφωνα με τους δικούς μας κανόνες, κατά καιρούς αφαιρώντας περιεχόμενο ή επισημαίνοντας τις αναρτήσεις του όταν παραβιάζουν τις πολιτικές μας.

Το κάναμε αυτό επειδή πιστεύουμε ότι το κοινό έχει δικαίωμα στην ευρύτερη δυνατή πρόσβαση σε πολιτικό λόγο, ακόμη και αμφιλεγόμενο λόγο. Αλλά το τρέχον πλαίσιο είναι πλέον θεμελιωδώς διαφορετικό, με τη χρήση της πλατφόρμας μας για να υποκινήσουμε βίαιη εξέγερση εναντίον μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης.

Hot this week

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Θανατώνονται 300 αγελάδες σε μονάδα στα Λειβάδια Λάρνακας-Συναγερμός στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Ο πρώτος εντοπισμός αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές της...

ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΟΙΕΡ: Αυθεντικές οι φωτογραφίες των 200 στην Καισαριανή – Τις αποκτά το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας

Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας προχώρησε στην απόκτηση της...

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ: Νέες φωτογραφίες από το 2011 προκαλούν συζητήσεις στη Βρετανία

Νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ προκαλούν συζητήσεις στη...

ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΠΙΔΑ: Στο επίκεντρο το ευρωπαϊκό πλαίσιο και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026,...

YIANIS CHRISTODOULOU FOUNDATION: «Μαζί Σταματάμε τον Εκφοβισμό»- Μια πρωτοβουλία με ισχυρό μήνυμα για σχολεία χωρίς φόβο

Ο Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός Βίντεο «Μαζί Σταματάμε τον Εκφοβισμό»,...

Topics

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ: Νέες φωτογραφίες από το 2011 προκαλούν συζητήσεις στη Βρετανία

Νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ προκαλούν συζητήσεις στη...

ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΠΙΔΑ: Στο επίκεντρο το ευρωπαϊκό πλαίσιο και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026,...

YIANIS CHRISTODOULOU FOUNDATION: «Μαζί Σταματάμε τον Εκφοβισμό»- Μια πρωτοβουλία με ισχυρό μήνυμα για σχολεία χωρίς φόβο

Ο Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός Βίντεο «Μαζί Σταματάμε τον Εκφοβισμό»,...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: Δύο ύποπτοι κρατούν το στόμα τους κλειστό-Στο κάδρο μια γυναίκα

Δύο Ελληνοκύπριοι τέθηκαν υπό 8ήμερη κράτηση μετά από μεγάλη...

BIOLAND ENERGY: Συγκέντρωσε 20 μονάδες αίματος για στήριξη του Κέντρου Αίματος

Εκδήλωση αιμοδοσίας διοργάνωσε ο Όμιλος Bioland Energy Group την...

Related Articles

Popular Categories