24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙOY»: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΑ...

«ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙOY»: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ (βίντεο)

-

Η συγκινητική ταινία για τα 25χρόνια του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» με τον τίτλο οι «Δύο ζωές» του Βαγγέλη Νάκη και η ομάδα του (PSDM ATHENS) σε συνεργασία με τον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό είναι ένας ύμνος στην δύναμη αυτών που παλεύουν.

Ο νεαρός, ταλαντούχος δημιουργός, Βαγγέλης Νάκης.

Στη μικρού μήκους ταινία περιγράφεται η ιστορία ενός εφήβου, ο οποίος διαγνώστηκε με κακοήθεια και δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο και γίνεται άμεσος παραλληλισμός με τον αγώνα που έδωσε πριν 25 χρόνια ο Ανδρέας Γιαννόπουλος. Το παιδί που σε ηλικία 10 ετών νόσησε από καρκίνο και μετά από σκληρή και παλικαρίσια μάχη με την ασθένεια, απεβίωσε, αφήνοντας ως επιθυμία του την ίδρυση ενός οργανισμού, που θα δημιουργούσε το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού που θα είχε ανάγκη. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και πρωταγωνιστές είναι ο Μαριάν Μαξίν και ο Άγγελος Ατσαλάκης ο οποίος υποδύεται τον Ανδρέα Γιαννόπουλο.

Την σκηνοθεσία και το μοντάζ της ταινίας επιμελήθηκε ο Σωκράτης Πάτσος, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Πέτρος Νικολίνταης, πρώτος βοηθός κάμερας ήταν ο Παναγιώτης Δελχάς, στη φωτογραφία βρίσκουμε τον Μίλι Σουλοβάρι, το συντονισμό ανέλαβε ο Αλέξανδρος Παυλόπουλος, την παραγωγή έκανε ο Βαγγέλης Νάκης ενώ τη μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Πάρης Κάλπος.

Sound design: Δημήτρης Μπάτζιος
Ηχοληψία/ Voice Over: Δημήτρης Γιαννακίδης
Στίχος και φωνή: Γιάννης Τεργιάκης και Τζωρτζίνα Αντωνακάκη

Πρωταγωνιστούν: Μαριάν Μαξίν και Άγγελος Ατσαλάκης

Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του πρακτορείου «Matharikou Models Kids»,του διαγνωστικού κέντρου «CLINITEST ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ -Kleinakis John ID.Diagnostiko Ergastirio Iatriki E.E.»και του νοσοκομείου «COSMOCLINIC» καθώς επίσης και των εταιριών:
Panik Records Entertainment | Epic Music Studio | Waterboom Festival

Πηγή:in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...