24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSHΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΤΗΣ...

HΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

-

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει ο Ηλίας Βρεττός σε μια γυναίκα που είναι όλη του, η ζωή. Ο λόγος για την γιαγιά του Aριάνδη (Νανά), η οποία γιόρτασε προχθές τα εκατοντάχρονα της.

Ο πετυχημένος ερμηνευτής της, ευχήθηκε δημόσια κατά την συνέντευξή του στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο» στο Mega. Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό ο ερμηνευτής ευχήθηκε στην γιαγιά του «Η γιαγιά μου η Νανά γεννήθηκε το 1921 και 100 χρόνια μετά είναι ακόμα χαμογελαστή, όμορφη, λαμπερή και…μαζί μας!!! Σ´αγαπάω και σε θαυμάζω άπειρα γιαγούλα μου!»

Στην συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή, σε σχετική ερώτηση για το εάν θα βάλει το εμβόλιο ανέφερε ότι «Εννοείται ότι θα το κάνω. Πιστεύω ότι αυτό θα δώσει τη λύση». Παράλληλα, ο τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που ζουν οι εργαζόμενοι της διασκέδασης και πώς πέρασε τις ημέρες των εορτών.

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Βρεττός παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τον άνθρωπο τον λάθος».

«Πρέπει να είναι πάνω από 15 χρόνια χωρίς να δουλεύω τις γιορτές. Όλοι θέλουμε να περάσουμε με την οικογένειά μας αυτές τις μέρες, οπότε πολλά χρόνια έκανα Πρωτοχρονιά για δέκα λεπτά μαζί τους, έφευγα για το μαγαζί και έλεγα πότε θα περάσω τις γιορτές με τους δικούς μου;. Φέτος ήρθε άσχημα αυτό και είναι αυτό που λέμε πρόσεχε τι εύχεσαι. Είναι κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο και σε οικονομικό επίπεδο και ενεργειακά και σε επίπεδο δημιουργίας. Μου έχει κάτσει πολύ άσχημα αυτή η απραξία. Ψάχνουμε να βρούμε φως στο τούνελ, μια αισιοδοξία, η οποία νομίζω έρχεται με το 2021».

https://streamable.com/t4ix0k
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...