17.4 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZ«Η MEΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ»: Από τη λογοτεχνία στη μικρή οθόνη-Η Σύρος στο επίκεντρο...

«Η MEΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ»: Από τη λογοτεχνία στη μικρή οθόνη-Η Σύρος στο επίκεντρο των γυρισμάτων

-

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την αρχόντισσα Σύρο, θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του κλασικού μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση, «Η Μεγάλη Χίμαιρα», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα ERTFLIX, με την ΕΡΤ ως συμπαραγωγό.

Η σειρά, σκηνοθετημένη από τον Βαρδή Μαρινάκη και με σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη, φιλοδοξεί να αποδώσει πιστά την ατμόσφαιρα και το πνεύμα της δεκαετίας του 1930, προβάλλοντας τις πολυδιάστατες προσωπικότητες των ηρώων.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν κυρίως στη Σύρο, με το νησί να προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την ανάδειξη της ιστορικής ατμόσφαιρας της εποχής. Η σειρά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ΕΡΤ με κορυφαίες παραγωγές, όπως η Foss Productions και η Beta Films, και αναδεικνύει τον ελληνικό πολιτισμό και τη λογοτεχνία σε διεθνές επίπεδο.

Η ιστορία της Μαρίνας, μιας ξένης γυναίκας που εγκαθίσταται στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου για χάρη του έρωτα, εξερευνά συναισθήματα όπως η αγάπη, ο πόνος και η αυτοκαταστροφή, καθιστώντας το έργο επίκαιρο και διαχρονικό.

Στην πολυαναμενόμενη αυτή παραγωγή πρωταγωνιστούν η Fotini Peluso, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Δημήτρης Κίτσος, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους βασικούς χαρακτήρες της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: