22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSKΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την προσφορά...

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την προσφορά της παιδικής σκηνής στο Telethon-(Φώτο)

-

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.

Ο Κώστας Σχοινιού, φανερά συγκινημένος, παρέλαβε το βραβείο από τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Δαμιανό, παρουσία της πρώτης κυρίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη και άλλων επίσημων καλεσμένων. Στην εκδήλωση αναγνωρίστηκαν πρόσωπα που συνέβαλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στην στήριξη του θεσμού του Telethon.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία δεκάδων προσωπικοτήτων, επιχειρήσεων, φορέων και οργανωμένων συνόλων, οι οποίοι στήριξαν το TELETHON στην τριακονταετή πορεία ανάμεσα τους και η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός του Telethon έχει συνεισφέρει σημαντικά στη στήριξη ασθενών με μυοπάθειες και στην έρευνα για θεραπείες νευρομυϊκών, γενετικών και νευρολογικών ασθενειών.

Ο Κώστας Σχοινιού, φανερά συγκινημένος, δήλωσε ότι η αναγνώριση αυτή σημαίνει πολλά για τον ίδιο, αλλά και για όλους τους συντελεστές της παιδικής παράστασης. Εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που λαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια από τα παιδιά και τον κυπριακό λαό, τονίζοντας ότι η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει το ταλέντο και τη σημαντική συνεισφορά του θεάτρου στην κυπριακή καλλιτεχνική σκηνή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

20ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΑΠ ΠΑΙΛΑΜΑΧΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Παλιές δόξες του ποδοσφαίρου στηρίζουν το...

Οι παλιές δόξες του κυπριακού ποδοσφαίρου απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το ταλέντο δεν χάνεται ποτέ, συμμετέχοντας στο 20ο τουρνουά ΟΠΑΠ Παλαιμάχων Λευκωσίας,...