22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Μια βραδιά αλληλεγγύης με μουσική και προσφορά-Ποιους είδαμε -(Bίντεο)

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Μια βραδιά αλληλεγγύης με μουσική και προσφορά-Ποιους είδαμε -(Bίντεο)

-

Μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και σημαντική προσφορά πραγματοποίησε ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΠΑΣ) στο Blu Ciel Bar στη Λευκωσία, προσελκύοντας μέλη, φίλους και υποστηρικτές του συνδέσμου.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με ψυχαγωγία και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τη βραδιά ενίσχυσαν το ταμείο του ΠΑΣ. Ο γνωστός DJ Άντης Παναγιώτου ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα μουσικό ταξίδι στις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Ο γνωστός DJ Άντης Παναγιώτου

Με τις εξαιρετικές μουσικές του επιλογές, κατάφερε να δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα, ανεβάζοντας τη διάθεση και διασκεδάζοντας όλους όσους παρευρέθηκαν. Η διασκέδαση κορυφώθηκε με καραόκε, το οποίο επιμελήθηκε ο Αντώνης Μαυρομμάτης, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες.

Η Δέσποινα Φιλίππου με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Ηρακλή Μαυρομμάτη

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη μουσική, αλλά και ποιοτικό φαγητό και ποτό, κάνοντας την εκδήλωση πραγματικά αξέχαστη. Η επιτυχία της βραδιάς απέδειξε την αφοσίωση των παρευρισκομένων στη στήριξη του ΠΑΣ και στην προσπάθεια να συνεχίσει το σημαντικό του έργο στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Η Σωτηρούλλα Παπατρύφωνος

Ο Χριστόφορος Λουλουπής και η Νάντια Καρακούλα

Η Χριστίνα Πελεκάνου και ο Άντης Παναγιώτου

Η Έφη Μούζουρου και ο Γιώργος Πενηνταέξ

Η Μαίρη Πούτρου

Η Καίτη Σκίτινη-Σορόκου

Η Έλενα Κυπριανού και ο Άκης Σολέας

Ο Ηρακλής Μαυρομμάτης και η Αννούλα Κασουλίδη

Η Λιάνα Γαρμπή και ο Φίλιππος Δημητρίου

Ο Ηρακλής Μαυρομμάτης, ο Γιώργος Μηχανικός και ο Φίλιππος Δημητρίου

Η Θέα Νικολάου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...