25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Περπατάμε με τους Ρευματοπαθείς-«Φόρεσέ με, πάντα με περηφάνια»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Περπατάμε με τους Ρευματοπαθείς-«Φόρεσέ με, πάντα με περηφάνια»

-

Συμβολική πορεία ώστε να στηρίξει τον αγώνα των ρευματοπαθών, προβάλλοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ενίσχυσης των προσπαθειών για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ατόμων με ρευματικές παθήσεις πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣύΡεΚ) διοργανώνει την εκδήλωση «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο των Φοινικούδων στη Λάρνακα, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη στήριξη των ατόμων που αντιμετωπίζουν ρευματικές παθήσεις. Η έναρξη της πορείας έχει προγραμματιστεί για τις 4:00 μ.μ. με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ευρώπης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη της πορείας στις 5:45 μ.μ. Στόχος της δράσης είναι να αναδειχθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ρευματοπαθείς στην καθημερινότητά τους, ενθαρρύνοντας παράλληλα την κοινωνία να σταθεί στο πλευρό τους.

Ο Σύνδεσμος διοργανώνει την καμπάνια «Φόρεσέ με, πάντα με Περηφάνια», καλώντας το κοινό να προμηθευτεί και να φορέσει την επετειακή μπαντάνα του Συνδέσμου, στηρίζοντας οικονομικά τις δράσεις του.

Οι μπαντάνες διατίθενται προς €5 και μπορούν να αποκτηθούν είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email στα γραφεία του Συνδέσμου. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από σημαντικούς χορηγούς, όπως η Universal Life, η Novartis και ο ΟΠΑΠ Κύπρου, ενώ πολλοί οργανισμοί και φορείς από όλη την Κύπρο στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...